Life&style

Je li ovo veliki povratak zaboravljenog beauty trenda?

Ovo je jedan od trendova za koje smo mislili da se nikada neće vratiti. Ismijavale smo ga i grozile se na sam spomen, ali sada se vraća. I to na naslovnici rujanskog izdanja britanskog Voguea!

Rujansko izdanje britanskog Voguea sa sobom nosi veliko iznenađenje. Mi smo se uistinu šokirale. Nemamo riječi, pogledaj sama!

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Da, da, to je Rihanna i ima ultratanke obrve. Na naslovnici koju je fotografirao Nick Knight umjesto svojih, inače bujnih obrva, Rihanna ima dvije crtice. Kao da smo još jednom ušli u vremeplov za devedesete. Osim obrva, na Rihanninu licu ističe se tamni ombre na usnama, a na svom profilu je istaknula da ju je make up artistica Isamaya Ffrench našminkala proizvodima iz njenog vlastitog brenda Fenty Beauty. Brend su isprobale i missice. Ako te zanima kako nam se svidio, klikni ovdje. 

 

A post shared by Nick Knight (@nick_knight) on

Nema sumnje da je tridesetogodišnja zvijezda s Barbadosa zna podignuti prašinu. Osim novih obrva, ova naslovnica je važna zbog još jednog elementa. Rihanna je njome postala prva crna žena na naslovnici rujanskog izdanja (najvažnije izdanje u godini jer najavljuje novu modnu sezonu) britanskog Voguea u povijesti časopisa. S obzirom da časopis ima 102 godine, čini se da im je stvarno dugo trebalo za ovaj korak. Još jednom ispisala je uistinu važnu stranicu u povijesti mode. Na svojim društvenim mrežama pjevačica nije krila ponos što je upravo njoj pripala ta čast. 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

I mi smo ponosni na nju, a osvojila nas je i izjavom da će uskoro početi opet trenirati, ali da nipošto ne želi biti mršava. Želi zadržati svoju sadašnju guzu i bokove. Želi biti jaka, a ne mršava. 

Dapače, ne treba i ne mora biti tanka. Želimo joj da ostane zdrava i snažna, ali bilo bi lijepo da uskoro opet podeblja obrve. Jer se s ovim trendom tankih obrva uistinu ne možemo nositi. Ne znamo što ti misliš, ali čak i ako ovo postane trend, teško da ćemo ga popratiti.

Photo: INSTAGRAM

Komentari 0