Beauty

Probala sam Fenty Rihanna ruž i ...

Rihannin beauty tim stvorio je idealnu crvenu nijansu koja stoji svima, ma kako različit ton kože imali. To je možda i jedino što mi je bilo idealno

Mac Ruby Woo, klasični Dior Rouge ili pak Narsov Heat Wave su pravi su favoriti među crvenim ruževima. Imaju savršenu razmazivost, dugo ostaju na usnama i jako lijepo oblikuju rubove. A klasičnom Chanelovom ružu nema premca, no zdvojiti nekoliko stotina kuna za dobar ruž... Ipak, kada odeš na put inozemstvo i te se hrvatske stotice pretore u engleske ili europske desetice i ruž od 200 kuna košta 27 eura ili još bolje, 23 funte, zvuči ipak malo ljepše, zar ne?

Tako sam za svog nedavnog posjeta Londonu otišla u slavni Harvey Nichols najviše zbog odjela Fenty Beauty. Jer, tko bi mogao odoljeti make upu s potpisom slavne Rihanne? I tako sam pokleknula i kupila njihov najpoznatiji ruž - Stunna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Inače, Urban Dictionaryju kaže da je "stunna" osoba koja se vozi kabrioletom kroz grad i razmeće se svojim sjajem i bogatstvom što joj priskrbljuje hrpu komada. Tko se ne bi pronašao u ovom opisu? Da ne duljim, izdvojila sam 20 funti za savršeno crveni tekući ruž u jednoj jedinoj nijansi - “Uncensored” ili crvena poput krvi koja šiklja u Tarantinovim filmovima.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Pakiranje moderno crno-bijelo sa šarama, bočica poput ludog laka za nokte, miris neutralan, a ruž - nešto neviđeno. Već prvim premazom (koji sam doduše stavljala s rukom u kojoj je već bilo viška promila) sam bila oduševljena - nije potrebna dodatna boja na usne kada ovo izgleda tako fantastično. 

Možda vas zanima 7 pravila kako da izabereš savršen ruž za sebe Rubrika Beauty Beauty

Hector Espinal, inače jedan od glavnih svjetskih Fenty Beauty vizažista je u nabrijanom videu za ovaj tekući ruž naglasio da se radi o boji koja je testirana na svim tipovima kože kako bi univerzalno pristajala svima. Odmah smo Stunnu isprobale i moja vrlo svijetla prijateljica i ja pjegavica. Naši su se muški prijatelji odmah složili da smo postale druge žene. Morale smo nazdraviti u to ime, jer valjda Rihanna zna. I tako smo naručile po čašu vina, lagano se zagrijavale, a naš se Stunna tekući ruž- topio. Pretpostavila sam da je u pitanju masna koža pa nisam o kvaliteti ruža odmah sudila, no problem je ipak bio puno veći. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sljedeće jutro, doručak i to ne bilo kakav. Željela sam vidjeti kako će Stunna reagirati na masniju hranu, pa sam naručila engleski doručak. Nakon nekoliko gutljaja Bloody Mary, par zalogaja slanine i kobasica sam zaključila da ću svoj novi tekući ruž imati po cijelom licu. Taj ludi tekući ruž se toliko topio - po priboru za jelo, po hrani koju jedem, zraku kojeg dišem. Da nisam bila na odmoru vjerojatno bi me moja draga RiRi puno više uznemirila. No, nije samo hrana problem - ruž ne može izdržati ni dodir sa slamkom! 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Inače, u trgovini su rekli kako se cijeli Rihannin beauty tim hvali da su ovi ruževi vrlo izdržljivi, i to čak do 12 sati! Meni nije izdržao niti sat vremena između nanošenja ruža i prvog jela. Inače, u pauzama između hrane se skroz dobro držao. Poanta je: ne smiješ jesti, piti i disati i onda će ti Stunna (i to možda) izdržati na ustima 12 sati! Eh moja Rihanna, više nisam sigurna da sama koristiš vlastiti ruž...

Photo: miss7

Komentari 0