Life&style

Zašto su Hisense televizori toliko popularni i kako odabrati najbolji model za sebe

  • Navijačka groznica poharala je svijet, a iako nisam uspjela otići u Katar, odlučila sam maksimalno uživati u utakmicama ispred malih ekrana
  • Za to mi je prvenstveno bio potreban kvalitetan televizor koji će mi pružiti realistično iskustvo uživanja u sportskim utakmicama
  • Pridružila sam se navijačima u bodrenju Vatrenih ispred nove Hisense U7H linije televizora koja me oduševila ne samo zvukom i slikom, već i brojnim drugim funkcijama

Neizvjesnost, uzbuđenje i ponos tri su glavne emocije koje su se u meni izmjenjivale pred dugoočekivani performans Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Iako se ne mogu pohvaliti stručnošću, kada su nogometna pravila u pitanju, svaki put kad igraju 'naši' s guštom pogledam tekmu. Navijačka groznica obuzela me i ovaj put, baš kao i brojne navijače koji su uz mene bodrili Vatrene u prepunom prostoru zagrebačkog Avant Gardena. 

Crveno-bijelih kockica, ukusne klope, pića, navijačkih pomagala i odlične atmosfere bilo je napretek, tekmu smo pratili na velikom projektoru, a najbolje od svega je što smo paralelno mogli i isprobati performanse Hisense televizora. Obzirom da sam u potrazi za novim TV-om, odlučila sam spojiti ugodno s korisnim i na licu mjesta isprobati čuda tehnologije koja je predstavio Hisense. Kad već nisam mogla otputovati u Katar i doživjeti iskustvo navijanja na stadionu, onda makar da doživim tu tekmu što je moguće realnije, mislim si u trenutku dok svira himna, a kamera prati poredane nogometaše.

 | Autor: Hisense Hisense

I mogu ti reći da je upalilo! Na svaka dva,tri metra zidove su krasili Hisense televizori raznoraznih dimenzija, a mene je automatski privukao Laser TV model L9H, prvenstveno zbog svog promjera od 120 centimetara. Uz dugogodišnji razvoj laserske tehnologije, Hisense Laser TV je okrunjen kao 'kralj projektora ultra kratkog dometa', a L9H pruža vrhunsko iskustvo za potrošače koji traže premium televizor s velikim zaslonom i besprijekornim performansama. L9H ima ultra-veliki zaslon i besprijekornu kvalitetu slike, a sve tehnologije pružaju izvrsnu svjetlinu, kontrast, boju i detalje za ultra-živu kvalitetu slike, omogućujući globalnim potrošačima iskustvo gledanja koje oduzima dah. Vjeruj mi na riječ, gledanje tekme na ovom televizoru učinit će to iskustvo toliko realističnim da ćeš na trenutke imati osjećaj kao da trčiš po travi. A to i je poanta, posebno u trenucima kada svi mi 'iskusni nogometni znalaci' poželimo Modriću dati pokoji savjet, ne bi li u idućem napadu pao još jedan gol.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Nisam ni sumnjala da će me Hisense televizori ponovno oduševiti, obzirom da ovaj brend intenzivno radi na poboljšanju tehnologije i iz godine u godinu na tržište lansira sve spektakularnije TV uređaje, i to po vrlo pristupačnim cijenama. Osim toga, Hisense je brend koji snažno podupire nogomet, a ujedno i ponosni službeni sponzor FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Štoviše, Hisense U7H televizor je službeni TV FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu 2022. Čula sam brojne hvalospjeve o ovoj liniji televizora pa sam iskoristila priliku i isprobala ga na licu mjesta.

Kao što sam se i sama uvjerila, Hisense U7H linija televizora pruža ultimativno iskustvo gledanja raznih utakmica, prvenstveno zahvaljujući sportskom načinu rada koji dočarava impresivno iskustvo stadiona uživo – od zvuka do slike. Televizor detektira sportski signal i automatski se prebacuje na sportski način rada, koji poboljšava svjetlinu, kontrast, boju i oštrinu kako bi se stvorila istinski živa, kristalno čista sportska scena puna živih boja i bogatih kontrasta. Uz ugrađenu brzinu osvježavanja od 120 Hz, smanjeno je i kašnjenje unosa i vibracije zaslona, ​​tako da sam se tijekom gledanja osjećala kao da sam u središtu zbivanja.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Već tamo negdje na poluvremenu sam shvatila da mi je ova televizija potrebna u životu. Dok je ekipa negodovala jer naši nisu kvalitetno iskoristili ni jednu priliku za ubacivanje lopte u mrežu, ja sam surfala u potrazi za dodatnim prednostima ovog Hisense ljepotana i saznala da je dostupan u četiri veličine - u rasponu od 55 do 85 inča, tako da zaista svatko može odabrati najbolju veličinu za svoje potrebe. 

Hisense U7H ima bolju kvalitetu slike u odnosu na početni model U6H, a dolazi i s Google TV 11 sučeljem prilagođenim korisniku, nadograđenom verzijom Android TV sučelja koje se nalazi u liniji Hisense 2021. Ima veliki izbor značajki za igranje, uključujući HDMI 2.1 propusnost na dva svoja HDMI priključka i FreeSync podršku za promjenjivu brzinu osvježavanja. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ukoliko si ljubiteljica filmova, ova će te televizija 'kupiti' na prvu. Hisense U7H pruža sjajno iskustvo gledanja filmova u mračnoj sobi. Ima izvrstan omjer kontrasta i dobro lokalno zatamnjenje, što mu omogućuje impresivno iskustvo gledanja u tamnoj prostoriji. Automatski uklanja podrhtavanje iz bilo kojeg izvora, osiguravajući glatku reprodukciju omiljenih filmova, bez zastajkivanja. 

Hisense U7H također je dobar televizor za gledanje emisija u svijetloj prostoriji. Ima izvrsnu vršnu svjetlinu u SDR-u i dobro upravljanje refleksijom, tako da odsjaj nije problem čak ni u svijetloj prostoriji. Ugrađena Google TV pametna platforma ima veliki izbor streaming servisa, a pomoću ugrađene glasovne kontrole može se vrlo brzo pronaći omiljena emisija. Tako da u pauzama od nogometnih tekmi jedva čekam pogledati i neke nove serije koje su stigle na Netflix. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Sve u svemu, već sam isplanirala gust raspored gledanja filmova i serija u ovo blagdansko vrijeme, a obzirom da već neko vrijeme planiram kupiti novu televiziju, bolje upoznavanje s Hisense U7H linijom došlo je kao naručeno. Ako si i sama u potrazi za novim televizorom, vjeruj mi na riječ, ovaj ljepotan te neće razočarati.

Photo: Pixsell

Komentari 0