Life&style

Je li napokon odzvonilo Carrie i Aidanu? Prema najnovijim scenama iz 3. sezone, ovo bi moglo biti točno

  • Iako će treća sezona serije 'I tek tako...' stići tek nekad u 2025. godini, novi zapleti u životima naših omiljenih Njujorčanki već su se našli u žiži interesa
  • Naime, svakih par dana cure paparazzi fotografije sa snimanja koje nam redovito rasplamsavaju našu maštu i ostavljaju nas s milijun pitanja oko glave
  • Prema onim najnovijima, vidimo da Carrie i Mirandu čekaju tektonske promjene na ljubavnom planu

Od dolaska novih epizoda serije 'I tek tako...' dijeli nas još nekoliko mjeseci. Koliko točno, ni sami ne znamo, jer je HBO dosad najavio tek da će treća sezona stići nekad u 2025. godini, no novi zapleti u životima naših omiljenih Njujorčanki već su se našli u žiži interesa, i to uglavnom zahvaljujući paparazzi fotografijama sa snimanja koje redovito rasplamsavaju našu maštu i ostavljaju nas s milijun pitanja oko glave.

Hoće li u novim epizodama Carrie Bradshaw i Aidan Shaw prekinuti svoju tek obnovljenu vezu? Pa, ako je suditi prema već spomenutim fotografijama na kojima ih vidimo kako vidno uznemireni razgovaraju u jednom restoranu u West Villageu, ovakav bi scenarij mogao biti puno izgledniji no što smo se nadali. 

Možda vas zanima Taman kada smo pomislili da je nikada nećemo vidjeti: stiže posljednja sezona 'Sluškinjine priče' Rubrika Life&style Life&style

Podsjetimo, na kraju druge sezone, Carrie je priredila raskošnu večeru kako bi se oprostila od svog voljenog stana i preselila u novi koji je kupila kako bi život u njemu dijelila s Aidanom, no kada se Aidan te večeri vrati u njezin stari stan, a nakon što je njegov najmlađi sin, 14-godišnji Wyatt, slomio nekoliko kostiju prilikom nesreće koju je izazvao vozeći očev kamionet pod utjecajem alkohola i čarobnih gljiva, njihova veza skreće u potpuno neočekivanom smjeru. Aidan odjednom više ne želi žonglirati između života s njom i onog sa svojim sinovima.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Vjerujući da je nužno da bude u Virginiji cijelo vrijeme kako bi pomogao u odgoju svojih sinova, odbija čak i njezinu ponudu da ga ona redovito posjećuje, dodavši kako će svejedno misliti samo na nju. Uznemirena, Carrie kaže da ne može vjerovati da su ponovno na istome, no Aidan je uvjerava da to nije još jedan prekid. “Jedini koje volim više nego što volim tebe su moji dečki. Obećao sam da te više neću izgubiti i neću. Samo mi daj malo vremena”, kaže joj. Koliko je to malo? Ni manje ni više - pet godina, sve dok Wyatt ne izađe iz tinejdžerskih godina.

Možda vas zanima Bestseller 'Kako ubiti vlastitu obitelj' stiže kao serija na Netflix, a Anya Taylor-Joy je u glavnoj ulozi Rubrika Life&style Life&style

Koliko god su obožavatelji serije priželjkivali rasplet u korist veze na koju su glavni akteri, ali i svi iz tima Aidan, čekali više od desetljeća, scene koje su procurile u javnost više nam ne ulijevaju puno nade, baš kao ni komentari same Sarah Jessice Parker koja je najavila da je u trećoj sezoni vrijeme da se Carrie više posveti tome da bude relevantna osoba kakva želi biti, što god to točno značilo. Dodala je i to da je Carrie u trenutku svog života u kojem shvaća da je život (pre)kratak i da je vrijeme da se razvije i više posveti sebi. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Iako su Carrie i Aidan u fokusu, tektonski poremećaji na ljubavnom planu, čini se, čekaju i Mirandu. Naime, na objavljenim fotografijama vidimo Cynthiju Nixon na spoju s glumicom Dolly Wells, novim pojačanjem glumačke postave. Prema 'Deadlineu', njezin će se lik zvati Joy i trebao bi biti sastavni dio nove sezone. O njoj se zasad jako malo toga zna sa sigurnošću, no kuloarske priče kažu da Mirandina nova simpatija simpatizira hrtove puno više nego djecu.

Photo: Profimedia

Komentari 0