Life&style
Tjedni horoskop

Jarce, vodenjake i rakove očekuje puno ljubavnih leptirića, a tri znaka imat će problema u komunikaciji

  • Još uvijek smo na vrhuncu sunčeve vladavine u horoskopskom znaku škorpiona 
  • To vrijeme traži od nas radikalnu istinu i zahtijeva da se iskreno zagledamo u svoju nutrinu 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Sada je vrijeme da budeš hrabra i ne zaustavljaš se ni pred čim. Kad ti bude teško, sjeti se da bez mraka ni jedna zvijezda ne bi sjala na noćnom nebu! Sve će biti u redu, samo naprijed!

Škorpion

Kako si nakon prošlog tjedna? Mladi mjesec u škorpionu je uvijek intenzivan, a kada se pojavi sunce u znaku škorpiona, automatski se postavljaju razna pitanja. Ali, sada je i idealno vrijeme da konačno proslaviš svoj rođendan uz skromnu zabavu i pomisliš na ljude koji su bili ovdje prije nas.

via GIPHY

Strijelac

Kako divno! Dok se, zbog škorpiona, otkriva neuljepšana istina, ti ćeš se imati vremena pripremiti se za svoje vrijeme koje uskoro stiže. Vatrena energija strijelca koja će uskoro zračiti s neba postat će moćna. Inače, planet koji te čini velikom i nedodirljivom heroinom vlastitog akcijskog romana zove se Jupiter. Pogledaj možeš li ga uočiti na nebu.

Jarac

Prijatelji zlata vrijede! Ovih dana vodi računa o svom društvenom okruženju više nego inače. Čak i ako se više voliš penjati na vrhove sama ili ići solo u kino. Mi smo ljudska bića i kao takvi smo i društvena bića, a Merkur želi unijeti ravnotežu u naša prijateljstva. Dopusti to i nazovi prijatelje koje već dugo nisi. Očekuje te dobar provod, a možda se čak i razbukta neka ljubavna iskrica koja već duže vrijeme lagano tinja. 

Ovaj horoskopski znak jednostavno voli biti zaljubljen Možda vas zanima Leptirići su im stalno u trbuhu. Ovaj horoskopski znak više od svih drugih voli biti zaljubljen Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak

Može li tvoje pravo ja voljeti zauvijek? Počinje li ljubav sa snom? Je li srce doista usamljeni lovac? Nemoj se iznenaditi ako ćeš ovih dana razmišljati malo dublje o vezama i vezicama nego inače. Naime, sunce u znaku škorpiona očekuje da budemo spremni ići dublje u naše emocije te istražiti intenzivna pitanja ispod površine. Hrabro se drži i samo naprijed!

via GIPHY

Ribe

Mladi mjesec prošlog tjedna poprilično je uzburkao tvoje inače mirne vode te ih je preko noći pretvorio u vodopad. A to i nije baš toliko iznenađujuće. Obrati posebnu pažnju na poruke koje ti sada spremaju tvoji snovi. Trenutačno je sve malo intenzivnije nego inače pa stavi bilježnicu i olovku pored kreveta, gledaj i zapiši što se događa u tvojoj glavi – svjesno i podsvjesno. 

Ovan

Glavom kroz zid! Sada je vrijeme za to i vrijeme je da se fokusiraš i to svakim atomom svog tijela. Sada pokreni sve projekte koji bi se trebali pokrenuti ove godine. Do nove godine je još osam tjedana, a to nije baš puno vremena, ali nije važno. Trenutačno je tvoja moć manifestacije velika, stoga kreni! Krajnje je vrijeme za akciju! 

Bik

Bik se posebno može veseliti sljedećem punom mjesecu. Zašto? Jer to je njegov mjesec! To će se dogoditi 19. studenog u znaku bika i obećava nam svima puno uživanja, senzualnosti i radosti, a za tebe vrlo posebnu proslavu. Možda želiš isplanirati nešto posebno? Zajedno s tom jednom osobom koja ti je toliko posebna?

via GIPHY

Blizanci

Voliš biti u blizini ljudi. Normalno ti je da imaš dnevno 53 telefonska poziva i barem 527 poruka. To je lijepo! I važno za tebe i one oko tebe. Intenzivno vrijeme škorpiona, ali i Merkura, međutim, zahtijeva da se opustiš i isključiš. Ne zauvijek, nego samo na trenutak. Ali, potpuno svjesno! 

Rak

Jesi li ikada razmišljala o različitim jezicima ljubavi? O činjenici da svaka osoba ima vrlo individualan način izražavanja sebe i svoje ljubavi? Nije li to jako uzbudljivo? Najvažnije je krenuti svojim putem. Pitaj se što očekuješ? Što želiš? Pošiljatelj i primatelj moraju biti na istom valu, jer samo tako može doći do dobre komunikacije. Sunce u znaku škorpiona šalje ti puno ljubavnih leptirića. Pažljivo poslušaj što imaju za reći.

Horoskopski znakovi koji će ove zime pronaći pravu ljubav Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi pronaći će ove zime svoju veliku ljubav, jesi li ti među njima? Rubrika Life&style Life&style

Lav

I za lavove se ovaj tjedan sve vrti oko međuljudskih odnosa, intimnosti i transformacije. To je zbog vremena škorpiona. Ovaj znak, iz kojeg trenutno sija naše sunce, želi da se bavimo vezama, ali i pogreškama koje smo radili. Lavovima to nije lako u njihovom svjetlucavom svijetu, ali je nužno!

via GIPHY

Djevica

Zvjezdano nebo ima sljedeću poruku za tebe ovog tjedna, koja, između ostalog, ima veze s činjenicom da je tvoj planet vladar, Merkur, još uvijek u vagi i želi uravnotežiti stvari: pogledaj s kim moraš razgovarati. Koji kamen želiš maknuti sa srca? Ponekad ti razgovori nisu laki, ali su nužni. I poslije se osjećaš bolje!

Vaga

Za Vagu se zapravo uvijek radi o stvaranju ravnoteže, izgradnji mostova i prevladavanju prepreka, a osobito u današnje vrijeme. Što je to što si toliko dugo odgađala? Što je to što konačno želiš reći? Učini to! Sada!

Photo: Shutterstock

Komentari 0