Life&style

Izmislili su kavez za mobitel! Znaš li nekog čiji telefon bi trebalo zaključati na neko vrijeme?

  • Mnogima od nas poznata su druženja na kojima ona jedan prijatelj ili prijatelji ne puštaju mobitel iz ruke
  • No, sada je stiglo rješenje pomoću kojeg mobiteli neće biti problem
  • To rješenje naziva se 'kavez' za mobitele, a nalikuje ćeliji u koju možeš staviti mobitele i lokotom ju zaključati

Koliko često ti se dogodilo da si s ekipom dogovorio druženje uz razgovor i društvene igre, no jedan član ekipe je više skoncentriran na svoj mobitel nego na prijatelje oko sebe? Čak i ako ti osobno nemaš takva iskustva, znaš sigurno nekoga tko ima. U današnje vrijeme život bez mobitela je nezamisliv, no ipak moramo negdje povući granicu. Tako smo u nekim filmovima i serijama mogli vidjeti kako ekipa stavlja mobitele na sredinu stola i ne smiju ih cijelu večer uzeti. A upravo smo pronašli nešto slično što bi moglo biti zanimljivo tvom društvu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Radi se o kavezu koji nalikuje mini zatvorskoj ćeliji i u koju stane šest mobitela, a uz nju dolazi i lokot s dva ključa pomoću kojih se taj kavez zatvara. Kako bi začinili igru, možete dodati i neki vremenski period u kojem mobiteli moraju biti zaključani. Ovaj zanimljiv predmet prodaje se na stranici Firebox, koja i inače ima veoma zanimljive i jedinstvene predmete. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Vatrogasci upozoravaju: mobitel na punjaču može izazvati požar, a posebno su izložena djeca Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: miss7 miss7

Cijena ove ćelije je 6,99 funti, odnosno 62 kune, a super je ideja ako tražiš nekome poklon ili želiš iznenaditi prijatelje kad dođu kod tebe. 

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.



 
Photo: Miss7/PR

Komentari 0