Life&style
Salvador Dali

Izišao je prvi trailer za film 'Dalíland', Ezra Miller glumi mladog Salvadora Dalíja

  • Ezra Miller i Ben Kingsley tumače slavnog umjetnika Salvadora Dalíja u nadolazećem filmu 'Dalíland'
  • Film će se početi prikazivati 9. lipnja, a riječ je o biografskom filmu o životu slavnog umjetnika 1970-ih
  • Otkrit ćemo ti sve što smo dosad saznali o filmu, a donosimo i prvi trailer

Ezra Miller i Ben Kingsley tumače slavnog umjetnika Salvadora Dalíja, što se može vidjeti i u prvom traileru za nadolazeći biografski film 'Dalíland'. Trailer za film redateljice Mary Harron ('Američki psiho') objavljen je u četvrtak te najavljuje izlazak filma 9. lipnja u kinima. 

Salvador Dali | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Margot Robbie, Barbie Možda vas zanima Od Due Lipe do Helen Mirren, otkrivena je kompletna glumačka postava filma 'Barbie' Rubrika Life&style Life&style

U središtu filma 'Dalíland' je pomoćnik galerije, kojeg glumi Christopher Briney, koji ima zadatak pomoći Dalíju (Kingsley) u pripremama za istaknutu izložbu u 1970-ima usred umjetnikova napetog odnosa sa suprugom Galom (Barbara Sukowa). Miller portretira mlađu verziju nadrealističkog slikara u flashback scenama.

„Smrt, to me plaši i to je osnova moje inspiracije“, kaže Kingsley tijekom emotivnog trenutka u traileru.

Rupert Graves, Andreja Pejić i Suki Waterhouse također se pojavljuju u filmu prema scenariju Johna C. Walsha. Producenti su Daniel Brunt, Chris Curling, Edward R. Pressman, Sam Pressman i David O. Sacks.

Ezra Miller je također i zvijezda u dugo očekivanom filmu Warner Bros-a o superjunaku 'The Flash', koji bi trebao biti objavljen 16. lipnja. Dugo odgađani naslov bio je u središtu nagađanja zbog Millerovih osobnih problema, uključujući niz događanja koji uključuju uhićenja i kontroverze. Miller je u kolovozu dao izjavu u kojem je rekao da je tražio liječenje za 'složene probleme mentalnog zdravlja'.

Tijekom intervjua koji je objavljen u rujnu, Harron je rekla da je Miller „stigao na set s potpuno realiziranom izvedbom“ za 'Dalíland'. Redateljica je objasnila da je Miller u početku bio izabran za pomoćnika galerije, ali je morao prijeći na manju ulogu zbog sukoba rasporeda s njihovom ulogom u filmu 'Fantastične zvijeri: Dumbledoreove tajne'.

 | Autor: Magnolia pictures Magnolia pictures

Što se tiče filma 'Dalíland' jedan je američki filmski kritičar napisao: “Mnogo priče oko premijere odnosit će se na skandaloznog Ezru Millera, koji nakratko glumi umjetnika kao mladića; ali taj dio glumačke postave pokazao se vrlo prikladnim i film zaslužuje da bude ocijenjen kao ugodan i prosvjetljujući, bez obzira na kontroverzu koja se vrti oko glumca.“  

Možda vas zanima 'Pretty Baby: Brooke Shields' novi dokumentarac govori o seksualnom iskorištavanju glumice dok je bila dijete Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0