Life&style
'Avatar: Posljednji gospodar vjetrova'

Izišao je prvi teaser za nadolazeću Netflixovu seriju 'Avatar: Posljednji gospodar vjetrova'

  • 'Avatar: Posljednji gospodar vjetrova' popularna je animirana serija koja je s prikazivanjem počela 2005. godine
  • U međuvremenu je snimljen istoimeni film 2010. godine, a Netflix je sad odlučio snimiti igranu seriju
  • Prvi teaser koji prikazuje fantastični svijet te junake Aanga, Kataru, Sokku… 

Voda. Zemlja. Vatra. Zrak. Nickelodeon je prije 18 godina emitirao hit animiranu avanturističku seriju pod nazivom 'Avatar: Posljednji gospodar vjetrova'. A sad je Netflix počeo raditi na adaptaciji uživo...

Ova streaming platforma objavila je prvi teaser za svoju igranu verziju, koji po prvi puta potvrđuje da će serija debitirati 2024. godine. Netflix je također podijelio prve scene prikazujući glavne likove, Gordona Cormiera kao Aanga, Kiawentiio kao Kataru, Iana Ousleyja kao Sokka i Dallasa Liua kao Zukoa.

 | Autor: Netflix Netflix

Kratki teaser također sadrži scenografiju iz originalne serije. Amblemi Vodenog plemena, Zemaljskog kraljevstva, Vatrene nacije i Zračnih nomada prikazani su urezani u različite terene, bačeni u sjenu dok se element svake nacije kovitla oko stijena. Na kraju, nakon glazbenog dijela koji podsjeća na original, naslov serije i datum premijere (2024.) prikazani su naslikani na komadu tkanine koji je spaljen — vjerojatno od strane Vatrene Nacije, koja se približava svjetskoj dominaciji kako serija počinje.

 | Autor: Netflix Netflix

Imelda Staunton kao Elizabeta II Možda vas zanima Šesta sezona 'Krune' odat će počast Elizabeti II. još je jedna glumica angažirana da ju glumi Rubrika Life&style Life&style

'Avatar: Posljednji gospodar vjetrova' smješten je u svijet podijeljen na nacije koje odgovaraju četirima elementima. Takozvani 'Benderi' iz svake nacije imaju sposobnost manipulirati jednim od elemenata kroz borilačke vještine, premda Avatar može kontrolirati sva četiri elementa. Avatar, dijete po imenu Aang, trebao bi donijeti ravnotežu u svijet i radi sa svojim prijateljima na okončanju destruktivnog rata koji vode Gospodar Vatre Ozai i Nacija Vatre.

 | Autor: Netflix Netflix

Među sporednim glumcima su Daniel Dae Kim kao Gospodar vatre Ozai i Paul Sun-Hyung Lee kao general Iroh. Izvršni producent je Albert Kim zajedno s Michaelom Goijem, Danom Linom i Lindsey Liberatore. Redatelji su Goi, koizvršni producenti su Roseanne Liang, Jabbar Raisani i Jet Wilkinson.

Projekt nije povezan s Avatar Studios, koji su kreirali u Paramountu originalni kreatori 'Posljednjeg gospodara vjetrova', Michael Dante DiMartino i Bryan Konietzko. 

Možda vas zanima Prednastavak 'Bijelog lotosa' s Jennifer Coolidge u glavnoj ulozi? Bolja vijest bio bi jednimo početak snimanja Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0