Life&style
Gillian Anderson

Izgleda da Gillian Anderson želi znati sve o našem seksualnom životu. Evo u kakav se projekt upustila

  • Fantastično dobra glumica, Gillian Anderson nije aktivna samo pred kamerama, sad se bavi i seksualnim životom žena
  • Možda je to utjecaj uloge u serijalu 'Sex Education' u kojem glumi seksualnu psihoterapeutkinju, a čija se četvrta sezona upravo snima?
  • Kako bilo, uputila je apel ženama da s njom podijele svoje seksualne fantazije. Evo o čemu je riječ...

Kad je prije 50 godina objavljena knjiga 'Moj tajni vrt' Nancy Friday o seksualnoj želji i skrivenim fantazijama žena, dobila je status štiva koje ruši tabue. Bila je uzbudljiva, ispovjedna i gotovo revolucionarna za svoje vrijeme. Danas ova tematika više nije tako "vruća", no projekt glumice Gillian Anderson koji se nadovezuje se na ovaj feministički bestseler nije zbog toga ništa manje zanimljiv.

Znatiželjna da sazna kako izgledaju seksualne želje žena danas, ona je poslala otvoren poziv ženama diljem svijeta da napišu detaljna pisma u kojima opisuju svoje seksualne fantazije, a sve će to biti objedinjeno u knjigu koju će izdati ugledna izdavačka kuća Bloomsbury. Vjerojatno će i ona napisati jedno...

Možda vas zanima Priča o skandaloznom BBC-jevom intervjuu s princem Andrewom postaje film, znaju se i glumci Rubrika Life&style Life&style

"Kao žene, znamo da je seks nešto više od samog seksa", napisala je Gillian u svojoj objavi. "A ipak mnoge od nas ne govore o tome. Naši najdublji, najintimniji strahovi i fantazije ostaju zaključani u nama, sve dok ne dođe netko s ključem."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

"Ovdje je ključ", kaže Glumica-terapeutkinja iz serije 'Seksualni odgoj'. "Voljela bih čuti vaše fantazije: tajne želje koje biste podijelie samo s osobama od najvećeg povjerenja. Bez obzira na porijeklo, s kim god spavaš ili ne spavaš, imaš li osamnaest ili osamdeset: ako si žena, želim čuti o čemu maštaš."

Tijekom cijele veljače Gillian Anderson namjerava prikupljati materijale za projekt, a na sudjelovanje su pozvane žene iz svih sfera života. Sve što treba učiniti je otvoriti pismo s "Draga Gillian" i pridržavati se ograničenja riječi na oko 1000 (i ne više od 25.000) te učitati svoj unos do ponoći 28. veljače 2023. Sva će pisma ostati anonimna, a tajne sigurne. Zato, kako kaže glumica, "pustite mašti na volju!"

Ako te zanima više o ovom projektu jednostavno se uputi na web stranicu Dear Gillian.

Photo: Instagram@gilliana
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Sexy scully