Life&style

Izbacili su Brucea Willisa iz trgovine jer nije nosio masku. Glumac je nakon toga poslao poruku svima

  • Slavni glumac šetao je trgovinom u Los Angelesu bez maske, što je zasmetalo ostalim kupcima
  • Willisa su zatražili da napusti trgovinu, što je glumac i napravio, iako je mogao maramu upotrijebiti kao masku
  • Nakon što su se mnogi obrušili na njega, zvijezda serijala Umri muški poslao je poruku svima 

Sinoć smo na televiziji mogli gledati njujorškog policajca Johna McClanea kako se obračunao s hrpom negativaca, a u reprizama akcijskih avantura lika kojeg je utjelovio Bruce Willis uživamo još od 1988. 

Znali smo da je Bruce Willis holivudski frajer, ali da pripada struji "antimaskera" je ipak nova vijest. Iako je teško pretpostaviti da bi koronavirus uopće imao šanse protiv njega, Willisovo ponašanje u javnosti je ipak iznenađenje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Page Six (@pagesix)

Naime, slavni glumac je šetao trgovinom Rite Aid u Los Angelesu bez maske, a priču s fotografijom je objavio američki Page Six. Ostali kupci se baš nisu osjećali ugodno pa su se požalili djelatnicima. Naposljetku su navodno Willisa zamolili da napusti trgovinu, a glumac je odšetao bez da je išta kupio. Iako je oko vrata nosio maramu i mogao ju je upotrijebiti kao improviziranu masku, što je ponekad i činio, ovaj put glumac to nije napravio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TMI.BUZZ (@tmi.buzz)

Ovaj potez Brucea Willisa naišao je na brojne kritike u Americi, pogotovo jer je područje Los Angelesa epicentar epidemije koronavirusa u Kaliforniji, a broj umrlih je prešao 10 tisuća. 

Možda vas zanima Demi Moore proslavila 58. rođendan, njezina kći iznenadila fotografijom iz prošlosti Rubrika Stars Stars

Glumac se ipak oglasio izjavom za People. "Bila je to pogrešna procjena" rekao je Willis i dodao: "Čuvajte se svi i nosite maske i dalje."

Od početka pandemije glumac je većinu vremena proveo sa bivšom suprugom Demi Moore i njihovim kćerima Rumer (32), Scout (29) i Tallulah (26) u njihovoj obiteljskoj kući u Idahu. Njegova sadašnja supruga Heming Willis boravi u njihovoj vili u Los Angelesu sa kćerima Mabel (8) i Evelyn (5). 

Možda vas zanima Jesi li ga zamijetila? Prezgodni britanski glumac iz 'Bridgertona' mogao bi lako postati novi James Bond Rubrika Stars Stars

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ma sta je mislio da je on superjunak pa ne moze mu kovid nista, sam je kriv nosi masku u zatvorenom prostoru,, ali ima zenu a provodi vrijeme s bivšom zenom haha