Life&style

Izašao je trailer za najstrašniji film godine koji uskoro stiže u kina, imaš li ga hrabrosti pogledati?

  • Pažnja, pažnja, ljubiteljice filmova strave i užasa! 
  • Redatelj David Bruckner uskoro će nas prestraviti svojim filmom „The night Housse“
  • Trailer, koji je nedavno objavljen, nije za one slabog srca…

Dolazak filma u kina očekuje se u mjesecu srpnju. Redatelj David Bruckner već nas je uplašio filmovima poput „Southbound“ i „The Ritual“. Sad slijedi sljedeći šokantan uradak: u filmu “The Night House” Rebecca Hall mora živjeti kao Beth nakon samoubojstva svog supruga u zajedničkoj kući uz jezero.

Želiš jedan 'strašan' vikend-izazov? Pogledaj ovaj horor, ljudi se kunu da je jedan od najstrašnijih ikad...

Uskoro je progone noćne more i vizije. Međutim, strava prestaje čim se pojave prve zrake sunca. Beth započinje istraživanje i kopa po osobnim stvarima svog supruga. Nećemo spojlati i reći ti što će sve otkriti… Film je stvarnu premijeru imao 24. siječnja 2020. na filmskom festivalu u Sundanceu. Sada horor konačno dolazi u mainstream kina.

Optičke iluzije

Najava već obećava. Uz atmosfersku glazbu, specijalne efekte i optičke iluzije, gledatelji će se sigurno naježiti. I kao što još uvijek znamo iz djetinjstva: što je strašnije od optičkih iluzija u mraku? Ništa nije tako zastrašujuće kao naša vlastita mašta, koja postaje još strašnija kad je vidljivost slaba. Međutim, ima li njezina mašta uistinu neku ulogu ili je stvarnost zapravo strašnija nego što se moglo ikada sanjati? U svakom slučaju, Rebecca Hall savršeno odgovara ulozi ožalošćene i progonjene Beth. Tek ćemo u srpnju znati kako će se sve rasplesti…

via GIPHY

Možda vas zanima Ovo je 10 najstrašnijih horora svih vremena, pobjednik ledi krv u žilama Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0