Life&style

Izašao je novi Oreo sladoled - s hrskavim i sočnim preljevom od čokolade i Oreo keksa. Želimo ga!

  • Uz dobro poznate kekse, iz Oreo čokoladne radionice stižu razna slatka rješenja, a redom se radi o spojevima koji nas uvijek oduševe svojim genijalnim okusima
  • Omiljeni dupli crni kolačić punjen slatkim krem nadjevom već neko vrijeme postoji i kao sladoled u kornetu, a sada je dobio i novo izdanje
  • Kornet s okusom čokolade punjen sladoledom s okusom vanilije s drobljenim komadićima kolačića i preliven čokoladom, zvuči kao fantazija, zar ne?

Pozivanje svih ljubitelja sladoleda Oreo! Oreovi korneti sladoleda izgledaju opasno ukusno.

 | Autor:

Donosimo pravu poslasticu svim velikim ljubiteljima sladoleda. I Oreo keksa. Svi volimo ovaj popularni kolačić s dva keksa i ukusnim kremastim punjenjem između njih, a koji nam se topi u ustima. A volimo i njegovu klasičnu sladolednu verziju. 

Uz dobro poznate keksiće, iz Oreo čokoladne radionice stižu razna slatka rješenja, a redom se radi o spojevima koji nas uvijek iznenade svojim genijalnim okusima. Već neko vrijeme imamo priliku uživati u Oreo sladoledu, ali sada nam stiže nešto novo.Tako je na tržište stigao Oreo sladoled u kornetu s hrskavim i sočnim Oreo čokoladnim preljevom, a radi  se o kombinaciji koja će zadovoljiti sve Oreo fanove.

11 činjenica o Oreo keksima u koje je teško povjerovati, ali sve su odreda istinite

 | Autor:

Ovi Oreo korneti mogu se zasad kupiti u Velikoj Britaniji za 3,50 funti (31 kuna), što potpuno vrijedi ako nas pitate, a u pakiranjsu četiri Oreo sladoleda.

Možda vas zanima Ovo se zove izdanje dostojno blagdana! Oreo najavio kekse s trostrukim odličnim punjenjem Rubrika Life&style Life&style

Ova Oreo rapsodija koja sadrži keks s okusom čokolade, preljev od čokolade i Oreo keksa, kornet sa sladoledom s okusom vanilije i drobljene komadiće kolačića. Moramo priznati da ovaj novi čokoladni preljev na ionako sjajan sladoled od vanilije u kojem su komadići keksa zvuči stvarno genijalno.

 | Autor:

Ako vam se premaz od čokoladnih kolačića i Oreo keksa čini previše, uvijek se umjesto toga možete držati klasičnog Oreo sladoleda!

Možda vas zanima Oreo je izgradio trezor na sjeveru Norveške kako bi keksi preživjeli kataklizmu i uništenje Rubrika Life&style Life&style

Nama se čini kako smo upravo dobili ideju za slatki predah dok gledamo omiljenu seriju. Ovo je jedna od onih stvari koje ne možemo dočekati da ih se dočepamo, a zato se doista nadamo da će se uskoro naći i na policama hrvatskih dućana.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0