Life&style

Iz mode se preselio u dizajn interijera: jesi li dovoljno hrabra za neon?

  • Juhu, vratile su se 90-e, ne samo u modu nego i u uređenje doma
  • U ova čudnovata vremena doista možemo koristiti otkačene trendove
  • Primjerice, neonske boje napokon nas ponovno dovode u dobro raspoloženje…

Očistili smo i pospremili, obnovili sami sebe i stan te izbacili sve što nije bilo dobro. Ali, sada je s minimalizmom dosta - uostalom, sada imamo dovoljno prostora za nove stvari. Živi trend na koji smo danas naišli na kanalima društvenih mreža dobro nam dođe. Sve je - samo ne uredno. Umjesto toga, u naš život unosi malo raznolikosti (i prvenstveno boje)!

Trend interijera za 2021. godinu dolazi iz 90-ih

Riječ je o neonu. Da, točno, neon koji smo sakrili u podrumske kutije krajem 90-ih sada možemo ponovno iskopati. Sve više dizajnera interijera, ali i kupaca u svoj se dom odlučuje uvrstiti svjetleće neonske znakove, ali neon se vratio i u obliku namještaja i ukrasnih predmeta živahnih neonskih boja, kričavo žute, zelene, ružičaste... Baš kao i u modi 2021. Ovaj put ove svjetleće boje ne krase samo naše odjevne kombinacije, nego naša četiri zida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lissy (@at_number_forty)

Želiš dom koji izgleda poput onih u časopisima? Trebaš slijediti ovih 10 pravila koja koriste dizajneri

Da, sigurno će biti blještavo. Živi trend još uvijek nije samo nešto za hrabre, nego za sve koji žele malo „začiniti“ svoj svakodnevni život. Naime, postoji nekoliko načina kako pustiti da se neonski trend useli u dom.

Za šarenilo cijeli zid može biti obojan - bilo u neonsko ružičastu ili plavu boju, nema ograničenja za tvoju kreativnost. A ako se ne možeš odlučiti, jednostavno uzmi oboje.

Inače, ova je opcija također izvrsna za one koji nisu sami kod kuće i još nisu uspjeli uvjeriti svoje sustanare u neonski trend: jednostavno odredi sobu u kojoj možeš raditi što želiš - i tada postaje veselo. Za to su posebno prikladni kuhinja i kupaonica.

Trend življenja tada je također suptilniji. Pojavljuje se sve više ukrasnih predmeta u neonskim bojama, na primjer okviri za slike, ali i tegle za cvijeće. Oni doista privlače pažnju, ali također se uklapaju u bilo koji drugi životni stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEON Custom Signs (@neon)

Možda vas zanima Interijer kojeg svi obožavaju: Provjeri zašto je ovaj stan jedan od najslađih na Instagramu! Rubrika Life&style Life&style

Za malo retro ljubavi neophodan je dodatak za trend: neonska svjetla su se vratila! Ovaj put ih ne vežemo oko ruku kao sjajne štapiće, nego radimo razne ukrase - rezultat su male poruke, srca, jednorozi, kaktusi koji daju svjetlost u neonskim bojama... Tako sada u osnovi možemo donijeti vlastitu neonsku reklamu kući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEON Custom Signs (@neon)

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Instagram@rachaelhavenhanddesign

Komentari 0