Life&style

Ivana Banfić pokreće svoj kulinarski show: Čekaju te luda rješenja i ideje, a i zapjevat ću koju!

  • Svestranoj  Ivani Banfić publika znači puno, a sada će do nje umjesto mikrofonom pokušati doći - kuhačom
  • Naime, u razgovoru s  Domagojem Jakopovićem Ribafishom ispričala je sve o pokretanju svog  YouTube kanala s kuharskim receptima
  • A što te sve očekuje u ''IBee Cooking Show-u'', saznaj u nastavku

Nekad je bila kraljica dance hitova domaće dance scene, a danas Ivana Banfić priprema prave kulinarske spektakle koje vrlo lako možemo kopirati u svojim kuhinjama. A da se pri tom još uvijek uspješno snalazi i ispred kamera pokazala je sudjelovanjem u emisiji 321 kuhaj.  No, na našu radost, da ne misli samo na tome stati priznala je u razgovoru s  Domagojem Jakopovićem Ribafishom za njegovu stranicu ribafish.com. Naime, Ivana pokreće svoj kanal na YouTubeu s kulinarskim receptima ''IBee Cooking Show''  i prema svemu sudeći, očekuje nas mnogo finih recepata.

Možda vas zanima Ivana Banfić objavila je svoju sliku od prije 30 godina, znaš li kako je izgledala prije "Šumice"? Rubrika Stars Stars

‘’Volim svoju publiku i s obzirom na to da nema nastupa uživo, ovo je način da kroz svoja videa ostanem u kontaktu s njima… da se družimo kroz to da im nešto virtualno skuham i podijelim recept, iskustvo, nasmijem ih i zabavim… to je cilj IBee Cooking Show-a’’, rekla je Ivana. 

Ivanu, koja  je donedavno živjela potresom pogođenoj Staroj Drenčini pokraj Siska a sada se vratila u Veliku Goricu, kao i sve iznenadila je korona kriza. No, kako lako ne odustaje od svojih snova počela je sa snimanjem kulinarskih recepata. ''Pa što bude, bude!, napomenula je opušteno i bez straha od konkurencije. ‘’Po svemu, samo je jedna IBee’, dodala je kroz smijeh. 

Ivana Banfić podijelila važan savjet nakon traume potresa, ali i istaknula što joj je najgore

Najjači su joj aduti, priznala je Ribafishu, domaća i zdrava hrana te definitivno kolači

‘’Istražujem kako napraviti neki recept na drugačiju foru, dodati nešto svoje i uzbudljivo, spojiti nespojivo, a da je fino. Tako sam isto stvarala i glazbu, istraživala… Ja sam istraživačica i avanturistica po uvjerenju’’, naglasila je. 

Najavljuje kako će se raditi o pozitivnom , iskrenom i zabavnom showu u kojem će pokazati kako radi neko jelo i podijeliti svoje iskustvo kroz recept. No, neće samo receptima pripremati iznenađenja svojim gledateljima već i izborom neobičnih lokacija, ali i neočekivanim crticama…

‘’Dragi ljudi pozivam vas sve da se pretplatite na moj novi kanal na YouTube, IBee Cooking Show. Čeka vas puno dobrih recepata i smijeha, neobičnih lokacija i ludih kulinarskih rješenja i ideja, a i zapjevat ću vam koju. Podržite me, jer sam tu početnik, krenula sam od nule i stvarno mi treba vaša podrška’’, poručila je IBee.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0