Life&style

Istraživanje: ovako izgleda savršeni penis

Ako je suditi prema istraživanjima, muškarci mogu odahnuti – mit „da je sve u veličini“ konačno je srušen

Znanstvenici sa Sveučilišta Zűrich anketirali su 106 žena u dobi od 16-45 godina za Journal of Sexual Medicine – pitali su ih o najvažnijim odlikama muškog uda. 

Na prvom mjestu, otkrile su dame, nalazi se „kompletna estetska pojava“ penisa. Na drugom mjestu je izgled, pri čemu se misli na dlakavost (prednost imaju uređeni, ali ne potpuno obrijani). Na trećem mjestu je debljina penisa, a slijedi oblik prepucija i testisa. Dužina „veseljka“ ispitanicama nije bila toliko bitna – i smjestila se na šesto mjesto – preferiraju dužinu 13-15 cm (kod Hrvata je 14,77 cm prosječna dužina, pa naši dečki spadaju u preferirane mjere). 

Ali tek sada postaje napeto: u okviru istraživanja na Sveučilištu Kalifornija sudjelovale su 33 žene koje su trebale dati odgovor na pitanje koja bi trebala biti dužina penisa u erekciji.  Dobile su različite modele penisa da ih prime u ruku te dobro pogledaj usa svih strana. Odlučile su se za dužinu od 16 cm. Prema tome se također otkrilo da žene doživljavaju penise većima nego što doista jesu. 

Inače, prema nedavno provedenom istraživanju najduže imaju Nizozemci (15,60 cm u prosjeku), a Hrvati su na solidnom osmom mjestu u Europi. 

 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jelacicplac

    Mojoj hanumi najbolje paše ako je barem ko teleća noga.