Life&style

Još samo nekoliko dana imaš priliku osvojiti vikend za dvoje u Termama Sveti Martin!

  • Petu godinu zaredom miss7 pokreće Woman's Choice, veliko istraživanje o lifestyleu žena u Hrvatskoj
  • Pozivamo te da ispuniš anketu, a najkreativnije čeka super nagrada!
  • 2 čitateljice i njihovu pratnju nagrađujemo vikendom za dvije osobe u Termama Sveti Martin!  

Super bi ti došao vikend u prekrasnoj prirodi i uživanje u termalnim i vanjskim bazenima? Onda će te razveseliti vijest da ga možeš osvojiti u sklopu miss7 projekta Woman's Choice. Naime, i ove godine krećemo s našim velikim istraživanjem o lifestyleu i stavovima žena u Hrvatskoj i, kao i uvijek, donosimo nagrade za naše čitateljice.

miss7 i 2022. provodi veliko istraživanje o različitim aspektima života, navikama, stavovima, proizvodima koje kupuju, o tome kako raspodjeljuju svoj novac i općenito potrošačkoj kulturi žena u Hrvatskoj, a rezultat će otkriti koji su omiljeni brendovi u raznim segmentima života, od odjeće, obuće, kozmetike, hrane i pića do automobila, banke, kartice, mobitela, najdražeg šoping centra...

2022. je, nema sumnje, financijski izazovna i sada posebno pazimo kako i na što trošimo svoj novac i koji brend to najviše zavređuje. Kvaliteta, vrijednost za novac, pouzdanost, dostupnost, društvena odgovornost, dosljednost i mnogi drugi kriteriji igraju ulogu u tome koji će brend osvojiti titulu omiljenog kod žena i upravo zbog toga miss7 pobjednicima želi iskazati priznanje i dodijeliti nagradu Woman's Choice 2022. 

Također, želimo doznati i mnogo o stavovima i vrijednostima do kojih je ženama stalo, ali i o tome kako se mijenjaju njihove kupovne navike s obzirom na okolnosti.   


Zato te pozivamo da ispuniš anketu, a miss7 će u suradnji s Termama Sveti Martin nagraditi 2 čitateljice genijalnim vikendom za dvoje s uključenim doručkom i korištenjem termalnog i vanjskog bazena!

U čemu sve možeš uživati tijekom boravka u Sv. Martinu pogledaj ovdje, a sada samo trebaš ispuniti anketu i odgovoriti na nagradno pitanje (bez brige, odgovor već znaš), a mi ti držimo palčeve da budeš među najsretnije 2 i da se zasluženo odmoriš!

  
Pročitaj pravila natječaja

Nagradni natječaj je završen. Dobitnice vikenda za dvoje u Termama Sveti Martin su Mia Melon i Sara Bogovac. Čestitamo!

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeljko66

    Glupi ste do boli!!! Kog vraga ne naglasite da anketu mogu ispuniti samo ženske?! Idioti! Ja kliknem, a ono - KRAJ ANKETE jer sam označio da sam muško!? Koji ste vi idioti.