Life&style

Ispuni anketu i osvoji trodnevno uživanje u uzbudljivim Termama Čatež za dvoje!

  • I ove godine miss7 dodjeljuje Woman’s Choice nagrade brendovima koje su žene odabrale kao njima najdraže 
  • Čitateljice koje ispune anketu i otkriju nam svoje top brendove mogu osvojiti vrijedne nagrade Megabona - odnosno jedan od čak pet putnih aranžmana!
  • Jedna od sretnica imat će priliku sa svojom pratnjom uživati u Termama Čatež, a što je očekuje tijekom trodnevnog boravka otkrivamo ti u nastavku
     

Ovogodišnja novost Woman's Choice nagrada jest da čitateljice koje ispune anketu i povjere nam svoje omiljene brendove, nagrađujemo predivnim putovanjima u suradnji s Megabonom, ovogodišnjim partnerom nagradnog natječaja. Megabon će jednu čitateljicu s pratnjom po izboru nagraditi s dva noćenja u popularnom Hotelu Terme 4* koji se nalazi u sklopu Terma Čatež. Riječ je poznatom odmaralištu koje je savršeno kako za obiteljski odmor tako i za romantično uživanje u dvoje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Naselje Čatež ob Savi smješteno je na istoku Slovenije, nedaleko od hrvatske granice i nadaleko poznato po izvoru termalne vode. Blizina kontinentalnom dijelu "Lijepe naše" učinila je ove terme jednom od najomiljenijih turističkih destinacija u inozemstvu. Po dolasku na lokaciju očekuje moderno uređena dvokrevetna soba, a nagrada osigurava i dvije večer uz piće. Tijekom dana pružaju ti se mogućnosti neograničenog kupanja u unutarnjem i vanjskom bazenu Hotela Terme, kao i korištenje saune i fitnessa. Osim hotelskih sadržaja, pobjednica će dobiti priliku uživati i u nadaleko poznatoj zimskoj Termalnoj rivijeri.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Na zimskoj Termalnoj rivijeri možeš zaplivati u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkriti pravi vodeni raj na više od 2.300 m² unutarnjih termalnih površina s vodenim atrakcijama. Pod tri kupole zimske Termalne rivijere koja spaja Mediteran i Trope, očekuju te bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišta... Za sve one željne vodenih avantura tu su tobogani, skakaonica i kamikaze. Potpuni užitak očekuje te u Spa & Wellness centru gdje se možeš prepustiti toplini stručnog dodira, osjećaju nježnosti, intimnosti i potpune relaksacije. Ondje te očekuju jedinstvene masaže, kozmetičke usluge te sauna i solarij. Zvuči sjajno, zar ne?

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0