Life&style

Isprobao je odjeću svoje djevojke – i šokirao se

Kad su mu kao izrazito mršavom muškarcu, i naravno bez oblina „XL“ topići njegove djevojke bili premali, shvatio je kako nešto očito nije u redu...

Benjamin Asthon Cooper iz Pennsylvanije užasnut je zbog oznaka veličine ženskih odjevnih predmeta – svoju ljutnju podijelio je na društvenim mrežama. 

Naime, Benjamin je pomagao svojoj djevojci pri pospremanju ormara s odjećom. Tada je primijetio nešto što ga je jako začudilo: mnogi komadi odjeće označeni su veličinom XL, a već na prvi pogled djeluju puno manje. Mršavi muškarac isprobao je gornje dijelove i vidi čuda: odgovara mu taman gornji dio topića, premda on nema grudi. XL? Zapravo je to puno manji broj - ali u podsvijesti mnogih žena javlja se „predebela sam“ osjećaj.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka  

Benjamin je postao fotografije na Facebook te ljutito komentirao sramotnu glupost s veličinama odjeće na kakvu se često može naići. 

Možda vas zanima Jesam li se ja udebljala ili je Zara smanjila brojeve?! Rubrika Moda Moda

Napisao je sljedeće: „Ja nisam 'extra-large-muškarac', a još je važnije da žena moje veličine definitivno NIJE XL-žena. To sranje je razlog zašto imamo osmogodišnjakinje s problemima u prehrani. To s****e je razlog zašto muškarci komentiraju neke žene normalne težine kao 'debele svinje'. To je razlog zašto su muškarci koji smatraju seksizam mitom kojeg podržavaju feministkinje – idioti.“ 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0