Life&style

Isprobali smo novu Milku Luflee s okusom kokosa i evo koji su dojmovi

  • Iako se ljeto bliži kraju, okusi koji nas podsjećaju na njega i dalje su prisutni u trgovinama
  • Kokos nam je jedna od prvih asocijacija za najtoplije godišnje doba, a upravo je on novi okus Milkine čokolade
  • Prepoznatljiva čokolada s mjehurićima zraka - Luflee, sada se može kupiti i kod nas u trgovinama, a mi smo je odmah isprobali

Novi okusi čokolada i slatkiša nam uvijek privuku pažnju, a pogotovo kada se mogu kupiti kod nas i k tome još imaju kokosa u sebi. Osim što nam je on asocijacija na ljeto i plažu, svaki put nas oduševi njegov osvježavajući efekt, a svi ljubitelji ovog tropskog okusa će razumjeti o čemu pričamo. Nakon što smo vidjeli vijest da se pojavila nova Milka čokolada s ovim okusom, nismo dugo čekali da ju isprobamo. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Riječ je o Luflee čokoladi koja je poznata po svojim mjehurićima od zraka te lakoći, a ovog puta je obogaćena kokosom. Prema samom izgledu čokolade, na prvu se ne može zaključiti da je riječ o nečem novom. Osim mirisa kokosa koji ispuni prostoriju čim se čokolada otvori. I dalje je zadržan izgled nepravilnih krugova te rupice, no, kada se otrgne kockica, vidimo da se između dva sloja čokolade nalazi i sloj kreme od kokosa. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Možda vas zanima Legendarna After Eight čokoladica predstavljena s novim okusom džin tonika i mente! Rubrika Life&style Life&style

Pri svakom zalogaju osjete se komadići kokosa, a okus čokolade i kokosa je lijepo sjedinjen. Mala mana je činjenica da je ipak ta kombinacija malo preslatka pa ćeš već nakon jedne kockice imati osjećaj da si pojeo puno više. Inače, ova čokolada se može naći samo u pakiranju od 100 grama, a cijena joj je 8,99 kuna. 

Nećeš pogriješiti ako je probaš, pogotovo ako si fan kokosa, samo se pripremi na veliku dozu slatkoće. Svima koji i inače vole Milka čokolade to neće biti nikakva novost jer su one slađe od ostalih. Da ne lutaš po dućanima u potrazi za ovim desertom, mi smo je pronašli u Konzumu i Mülleru.

Možda vas zanima Idealna čokoladna jesen: Stiže Toblerone s okusom naranče! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0