Life&style

Ispovijest Meghan Markle: "Za njih sam bila 'bimbo', seksi i bez pameti. Išla sam na taj posao s grčem u želucu"

  • U svom podcastu 'Archetypes' Meghan je razgovarala s Paris Hilton o pojmu "bimbo" djevojke koji je i njoj nalijepljen dok je bila angažirana u TV showu 'Deal or no Deal"
  • "Bila sam samo zgodna djevojka na pozornici, s ulogom da budem seksi. Stavljali su nam ekstenzije, lijepili trepavice i podstavljali grudnjake da grudi izgledaju veće. Nitko nije mario za moju pamet" rekla je Meghan.
  • Paris je priznala da je cijeli brend izgradila na tome da je smatraju "glupom plavušom", a Meghan da je i ona tako o njoj mislila!

Danas vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle raspričala se o svojim ranim danima u svijetu showbizza i "fascinantnom" iskustvu "djevojke s aktovkom" u TV showu 'Deal or No Deal', dok je tek radila prve korake prema glumi. Bilo je to nekoliko godina prije nego što je dobila ulogu u seriji 'Suits'. O "bimbo" stereotipu raspričala se s Paris Hilton u posljednjoj epizodi njezinog podcasta 'Archetypes'. 

Pojavila se u drugoj sezoni NBC-jevog showa 'Deal or No Deal, bila je zahvalna na angažmanu, ali kaže da su je cijenili iz pogrešnih razloga - lijepo i uvijeno rečeno. Inače, riječ je o reality igri visokih uloga, rizika i nagrada. Natjecatelji moraju donijeti niz odluka koje im potencijalno mogu promijeniti život, a u 26 zapečaćenih aktovki različiti su iznosi novca, od penija do milijun dolara. Aktovke nose zgodne djevojke, seksepilno odjevene (to je bila Meghanina uloga), a natjecatelji moraju odlučiti hoće li prihvatiti ponudu tajanstvenog "bankara" u zamjenu za ono što bi moglo biti u aktovci.

Meghan Markle | Autor: NBC NBC

Markle koja kaže da su je dotad cijenili isključivo zbog njezine pameti, otkrila je da je ovdje bio sasvim suprotan slučaj. "Bilo je vrlo jasno zadano kako bismo trebale izgledati. Prije snimanja stajale smo u redu da nam stave umjetne trepavice, ekstenzije u kosu ili podstave grudnjake ako su procijenili da su nam grudi premale. Dobivale smo svaki tjedan i bonove za solarij. Sve je bilo usmjereno na naš izgled, ne na pamet"

Prisjetila se i kako je jedan od producenata, koji joj nije znao dobro izgovoriti ni prezime često podvikivao "Mar-kell uvuci taj trbuh!"

Možda vas zanima Meghan Markle i Kate Middleton žele pomiriti razjedinjenu braću, čak je dogovoreno i mjesto Rubrika Stars Stars

"Bila sam sretna što sam dobila posao, no kako sam se zbog njega osjećala je druga priča. Osjećala sam se glupo. Na pozornici sam bila s drugim pametnim ženama, no to nije bio razlog zbog kojeg smo tamo. Odlazila sam sa snimanja s grčem u želucu, znajući da sam mnogo više od objekta. Nije mi se sviđao osjećaj da sam prisiljena biti samo zgodna djevojka, a bez sadržaja."

Bila je svedena na stereotip, rekla je, a tema se u njenom podcastu zahuktala - intervjuirala je Paris Hilton koja je rekla da je "izgradila cijeli brend na tome da bude glupa plavuša". Vojvotkinja je priznala da je i sama imala predrasude o Paris, a da ne voli predrasude. "Dok sam odrastala, Paris je za mene bila lijepa, bogata i poznata. Baš zato što se cijelo moje samopouzdanje temelji na tome da sam pametna, a ne zgodna, sve moje predrasude i ljubomoru projicirala sam na nju. "Danas se sramim toga" rekla je Meghan". "Žao mi je što sam ju osuđivala. Nisam je poznavala."

The Cut naslovnica s Meghan Markle Možda vas zanima Meghan Markle još jednom osvojila besprijekornim stilom, njena Chanel haljina je neodoljiva Rubrika Moda Moda

Njih dvije popričale su o pojmu "bimbo" koji se često lijepiu uz Meghan u vrijeme showa 'Deal or no Deal'. "Ovo ima vrlo loše konotacije" ispričala je Meghan. "Žene ne bi trebale tome težiti. Želim da naše kćeri teže nečem višem. Želim da moja Lili teži biti obrazovana, da želi biti pametna i da se time ponosi.” Hilton je o vlastitoj kćeri ispričala: "Ne želim da misli da je cool biti glupa plavuša ili da se zaglupljuje zbog očekivanja društva."

Photo: Instagram@meghanmarkle_official

Komentari 0