Stars

Meghan Markle i Kate Middleton žele pomiriti razjedinjenu braću, čak je dogovoreno i mjesto

  • Princ i princeza od Walesa mogli bi otići u važan neočekivani posjet tijekom svog boravka u SAD-u
  • Poznato je da Meghan i Kate nisu baš u najboljim odnosima već godinama
  • Međutim, Kate je navodno otvorena za ideju da se nađe sa svojom šogoricom u SAD-u te da svi zajedno napokon izglade sve nesuglasice

Princeza od Walesa želi pružiti ruku pomirenja svojoj šogorici kada ona i princ William uskoro posjete SAD. Naime, početkom prosinca u Massachusettsu održava se ceremonija dodjele nagrada Earthshot Prize, Meghan i Harryju će 6. prosinca odati počast organizacija za ljudska prava Roberta F. Kennedyja na svečanoj Ripple of Hope Award Gala.

Možda vas zanima "Ne želim više ni razmišljati o tome": nova knjiga otkriva što je Elizabeta II. mislila o odlasku Harryja i Meghan Rubrika Life&style Life&style

Ranije ovog tjedna je Us Weekly izvijestio da Kate i Will planiraju nakratko otputovati u New York tijekom svog posjeta Sjedinjenim Državama. Par se nada „pronaći malo slobodnog vremena“, a Kate Middleton „umire od želje da ode na klizanje u Rockefeller Center te u šoping zabavnih suvenira za Georgea, Charlotte i Louisa“.

Međutim,  čini se kako će se u rasporedu naći i obiteljski posjet.

 | Autor: Pixell Pixell

„Kad Kate i William isplaniraju put, Kate planira pružiti 'maslinovu grančicu' Meghan u pokušaju da ponovno ujedini braću i te prekine dugogodišnji razdor“, rekao je izvor blizak plemićkoj obitelji za Us Weekly, dodajući da je to ono što bi željele pokojna kraljica Elizabeta II. baš kao i princeza Diana.

Vojvotkinja je navodno otvorena za ideju da se nađe sa svojom šogoricom, unatoč njihovom susretu u rujnu pri kojem je ipak u prvom planu bilo tugovanje nakon smrti kraljice Elizabete II. Sada bi, daleko od očiju javnosti, ipak imali priliku u miru porazgovarati i pokušati razriješiti sve nesuglasice koje ih muče.

„Harry i Meghan imaju doista natrpan i užurbani raspored, ali Meghan je spremna uložiti trud sve dok ne pronađu vrijeme kad im se obaveze ne preklapaju“, otkrio je izvor blizak paru. 

 | Autor: Pixell Pixell

„Mislim da je opraštanje jako važno“, izjavila je nedavno u jednom intervjuu Meghan Markle. „Potrebno je puno više energije da se ne oprosti. Ali potrebno je i puno truda da se oprosti.“ 

Možda vas zanima Evo što jede i kako vježba Kate Middleton kako bi zadržala svoju vitku liniju Rubrika Stars Stars
Photo: PIxsell/News Syndication

Komentari 0