Life&style

Intimna priznanja i urnebesne anegdote govore o životu Playboyeve zečice: 'S ljubavlju, Pamela' stigla je u knjižare

  • Sve priče kojih se Pamela Anderson dotaknula u intimnom Netlixovom dokumentarcu uvrstila je i u svoje memoare 'S ljubavlju, Pamela', a koji su upravo u izdanju 'Znanja' stigli na police naših knjižara
  • Najdirljivije priče i najurnebesnije anegdote objedinila je u intimnim, potresnim i nezaboravnim memoarima koji se čitaju u jednom dahu
  • Od teških trenutaka djetinjstva do smiješnih dogodovština iz kasnijih godina, donosimo neke od najzanimljivijih dijelova

Nakon što su je mediji desetljećima ravlačili, secirajući događaje iz njezinog privatnog života i nerijetko je portretirajući isključivo kroz prizmu seks simbola, Pamela Anderson je posljednjih godina sama odlučila izaći u javnost, s vlastitom pričom o sebi, svom životu i svim manje ili više sočnim detaljima koji su nas sve godinama intrigirali. 

Pamela je prvi put bila otkrivena na tribinama tijekom kanadske ragbijaške utakmice, nedugo nakon čega je postala omiljena Playboyeva djevojka s naslovnice i simbol hollywoodskog glamura i seksepila. Njezini memoari i popratni dokumentarac priča su o jednoj drugačijoj Pameli, koju svijet nije imao prilike upoznati, o sramežljivoj djevojci teškog djetinjstva, koja dolazi iz malene sredine i koja se zapetljala u vlastitim snovima. Tijekom rane mladosti, odrastajući na otoku Vancouveru kao kći mladih i divljih roditelja, razvila je duboku ljubav prema prirodi, a svoj je svijet ispunjavala maštom, izmišljenim prijateljima i pomaganjem životinjama.

 | Autor: Instagram @pamelaanderson Instagram @pamelaanderson Foto: Instagram @pamelaanderson

Nakon što je s vremenom uspjela pobijediti urođenu sramežljivost, završila je u svijetu o kojemu većina ljudi može samo sanjati, u Hollywoodu i Playboyjevoj vili. Kao jedna od najvećih zvijezda 90-ih, postala je glavna meta tabloida, a nakon turbulentnog braka s rockerom Tommyjem Leejem te ljubavnog kraha i razvoda, snagu je pronašla u svojim sinovima, književnosti i umjetnosti. Vratila se na otok na kojem je odrasla, a nakon briljantne izvedbe Roxie u brodvejskoj predstavi Chicago, odlučila je sa svijetom podijeliti svoju priču žene nesalomljivog i slobodnog duha koja iznova otkriva samu sebe.

Možda vas zanima Pamela Anderson otkrila je svoju beauty rutinu bez šminke, jednostavna je i zdrava Rubrika Beauty Beauty

Sve priče kojih se dotaknula u intimnom Netlixovom dokumentarcu uvrstila je i u svoje memoare 'S ljubavlju, Pamela', a koji su upravo u izdanju 'Znanja' stigli na police naših knjižara, i u kojima je otkrila da je u njezinoj životnoj priči bilo puno više zanimljivosti nego što je svijet ikada znao. Najdirljivije priče i najurnebesnije anegdote objedinila je u intimnim, potresnim i nezaboravnim memoarima koji se čitaju u jednom dahu, a mi donosimo neke od najzanimljivijih dijelova. 

 | Autor: Znanje Znanje Foto: Znanje, S ljubavlju, Pamela (14,90 eura)

Njezin je tata ubio njezine mačiće

Jedne noći, dok je bila djevojčica, njezin je tata udavio njezine mačiće. Nakon što se njezina mačka omacila, donijela je mačiće u kuću protiv volje svog oca, a kada se on vratio kući i vidio ih, bio je toliko ljut da ih je strpao u papirnatu vrećicu i utopio ih u oceanu. “I ja sam se osjećala kao da sam umrla te noći”, priznaje Pamela.

Poziranje za Playboy za nju je bilo oslobađajuće iskustvo

Pamela se na naslovnici Playboyja pojavila čak 14 puta, a za kultni je časopis prvi put pozirala 1989., kada je imala svega 22 godine. “Bila sam programirana vjerovati da nisam dovoljno dobra kao drugi”, priznala je. “Ne znam zašto sam mislila da je tako loše biti samosvjestan ili čak seksi... Zatvorila sam oči i spremala sam se pasti u ponor, i pustiti svoju prošlost i demone, sve što me boljelo... Sjećam se da sam gledala slike, misleći da mi se još uvijek ne sviđaju, ali su u redu”, prisjeća se. “A onda sam pomislila: 'Pa stvarno sam preokrenula scenarij'.”

Naletjela je na Jacka Nicholsona u trojcu

Pamela se prisjetila kako je jednom prilikom posjete Hughu Hefneru u njegovoj vili naletjela na Jacka Nicholsona dok je vodio ljubav s dvije žene u kupaonici. “Bio je u društvu dvije prelijepe žene. Svi su se hihotali i ljubili uza zid, klizeći jedni preko drugih. Ja sam prošla pokraj ogledala i nadvila se nad umivaonik kako bih popravila sjajilo za usne. Pokušavala sam ne gledati, ali nisam si mogla pomoći i uhvatila sam njegov pogled u odrazu. Pretpostavljam da ga je to gurnulo do vrhunca jer je ispustio smiješan zvuk, nasmiješio se i rekao, 'Hvala, draga'”, priznala je.

 | Autor: Instagram @pamelaanderson Instagram @pamelaanderson Foto: Instagram @pamelaanderson

Očarao ju je JFK Jr.

Na vrhuncu slave kada su svi znali za nju zahvaljujući 'Spasilačkoj službi', John F. Kennedy Jr. ju je nazvao i pitao bi li se pojavila na naslovnici njegovog političkog časopisa George. Na telefonu se, kaže, hihotala i jedva govorila. Na kraju je pozirala iza američke zastave, gola, za naslovnicu. Zatim ju je nazvao i ispričao se što nije osobno bio tamo. “Bio je vrlo šarmantan. Ostala sam bez riječi”, priznala je.

Provela je nezaboravne trenutke pored znaka Hollywooda

Pamela se prisjetila nekolicine nevjerojatnih spojeva s Marijem Van Peeblesom za kojeg je vežu samo lijepa sjećanja. Jednog su dana pješačili do znaka Hollywood, gdje su prvi put vodili ljubav u polju duge, meke trave, dok su konji trčali opasno blizu njih. 

Jane Fonda uputila joj je riječi ohrabrenja

Pamela je tijekom godina dobila podršku nekoliko žena iz Hollywooda, uključujući Raquel Welch i Jane Fondu. Fonda joj je rekla: “Nemoj dopustiti da ti učine ono što su učinili meni”, piše, i danas se sjećajući njihovih mudrih riječi.

 | Autor: Instagram @pamelaanderson Instagram @pamelaanderson Foto: Instagram @pamelaanderson

Kosa joj je danas prirodno platinaste boje

Nakon niza zanimljivih anegdota, knjiga završava nešto mirnijim tonom dok ona piše o svom novom životu na otoku Vancouver, gdje čita svoje omiljene autore, priprema vegansku hranu i uređuje dugogodišnji dom svoje bake i djeda. Tamo je napisala memoare i kao konačno iznenađenje priznala da je njezina prepoznatljiva kosa sada prirodno platinasta. “Pastelno plava boja boje meda koja je ostala iz kutije drogerijske boje za kosu, srebrna u korijenu... konačno mi se sviđa - sve boje mog života, stopljene zajedno”, zaključila je. 

Knjiga 'S ljubavlju, Pamela' čeka nas u svim većim knjižarama i na webshopu Znanja po cijeni od 14,90 eura.

Možda vas zanima Prvo je rušila pravila ignoriranjem makeupa, a sad Pamela Anderson ima vlastiti beauty brend Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @pamelaanderson
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    obpozavam pamelu