Life&style

Immortella - prirodnim sastojcima do osunčanog tena

Kombinacija jedinstvenih prirodnih sastojaka Immortella Ulja za brončanu put i Losiona poslije sunčanja ovog će ljeta osigurati luksuznu njegu koži. Pažljivo formulirani s biranim, visokovrijednim sastojcima – Immortella Ulje za brončanu put oduševit će vas svojom učinkovitošću, dok će Losion poslije sunčanja brzo umiriti, hidratizirati i osvježiti kožu čuvajući njen brončani ten.

Opustite se i svojoj koži pružite užitak na suncu uz Immortella Ulje za brončani ten i Losion poslije sunčanja s jedinstvenim koktelom dragocjenih prirodnih ulja, ekstrakata, hranjivih maslaca i aloe vere.

 | Autor:

Immortella Ulje za brončanu put sadrži dragocjeni ekstrakt mrkve i orahove ljuske macerirane u maslinovom ulju koji štite kožu od isušivanja i doprinose bržem postizanju brončane puti. Ulje se brzo upija u kožu čineći je mekom, sjajnom i njegovanom. Ne sadrži UV filtere, stoga se preporučuje koži koja je postigla prvu preplanulost ili dobro podnosi sunce. Tradicionalna, provjerena formula ovog luksuznog ulja na bazi prirodnih sastojaka jamči izvrsne rezultate preplanulosti.

 | Autor:

Svojim prirodnim sastojcima, brzoupijajući Immortella Losion poslije sunčanja idealan je izbor njege nakon izlaganja suncu jer jedinstvena, kompleksna prirodna formula hidratizira i umiruje kožu. Aloe vera i eterično ulje lavande odlično vlaže i umiruju kožu te održavaju svjež i mladoliki izgled. Cvjetna vodica smilja revitalizira i regenerira kožu koja je bila izložena suncu. Vitamin E i ulje ploda divlje ruže, bogati antioksidansima, obnavljaju oštećenu kožu te potpomažu produljenje preplanulosti. Maslinovo ulje i karite maslac štite od suhoće i dehidracije uslijed sunčanja. Lagana tekstura ovog losiona brzo se upija u kožu te ostavlja predivan miris mediteranske livade.

 | Autor:

Formulacije luksuznih, prirodnih Immortella proizvoda temelje se na hladno prešanim biljnim i eteričnim uljima, poput eteričnog ulja lavande, smilja, divlje ruže, te hranjivih ulja masline, oraha, kao i visokovrijednih ekstrakata koji zbog svojih iznimno umirujućih svojstava blagotvorno djeluju na kožu.

Immortella noviteti za sunčanje dostupni su u dm prodavaonicama na policama prirodne kozmetike po preporučenim maloprodajnim cijenama od 129,90 kn za Ulje za brončanu put (100 ml) i 84,90 kn za Losion poslije sunčanja (200 ml).

Photo: None

Komentari 0