Life&style

Imamo savršeno rješenje za čaroliju na vašem stolu

Božićno vrijeme podsjeća nas obitelji, prijatelje i radost koju dijelimo za blagdanskim stolom. Iako pripreme ne proteknu uvijek idilično kao u božićnom filmu, to su ipak čarobni trenuci koje pamtimo još iz djetinjstva. Dodatnu dozu čarolije ovim trenucima unijet će ekskluzivna Merlina božićna kolekcija Orašar.  

Orašar: Simbol majstorstva koji štiti doma već stoljećima 

Znamo ga iz popularnog baleta, no jeste li znali da je orašar tradicionalni dar koji datira još iz 17. stoljeća? Ovaj alat za otvaranje oraha, zahvaljujući majstorstvu srednjovjekovnih drvorezbara, počeo je dobivati oblik lutke vojnika kakav nam je i danas poznat.  

Kada je nastao, orašar se smatrao zaštitnikom doma i obitelji, stoga i ne čudi da ga danas koristimo baš u božićno razdoblje. Božić nas podsjeća koliko nam obitelj i prijatelji znače, a orašar je tu da ih zajedno s nama zaštiti – stoga je i najljepši poklon onima kojima želimo sve najbolje. 

 | Autor: PR PR

Merla – ljepota koja oduševljava i kvaliteta koja traje 

Oživjeti višestoljetnu bajku moguće je samo vrhunskom preciznošću, pažnjom prema detaljima i korištenjem materijala iznimne kvalitete. Boje i detalji čine Merla Orašar stolnjake ne samo funkcionalnim, već i estetski ugodnim dodatkom vašem blagdanskom stolu. 

Kvadrat tkanine naše ekskluzivne kolekcije sastavljen je od 6.000 pojedinačnih vezova. Sama slika je utkana u tkaninu što je čini otpornom i na najviše temperature pranja te će ostati besprijekorno lijepa tijekom godina i godina. Zbog toga ćete u Merla stolnjaku uživati sa svojom obitelji i prijateljima iz godine u godinu, svakoga Božića.  

Dizajn koji unosi toplinu i smijeh u tvoj dom 

Orašar, Klara, Kralj miševa, Snježna kraljica i Vila šećera…likovi iz omiljenog baleta unose dozu razigranosti i dječje radosti u svaki prostor te stoga postaju neizostavan dio blagdanskog dekoriranja. 

Bilo da su vaši gosti mališani ili odrasli, likovi iz Orašara stvorit će toplu atmosferu podsjećajući i odrasle na bajkovito djetinjstvo. Merla stolnjaci nisu samo praktičan element blagdanskog stola, već i umjetničko djelo koje će privući pažnju svih prisutnih. 

 | Autor: PR PR

Kako odabrati pravi stolnjak za svoj dom ili za poklon 

Zbog posebnog načina dorade Merla stolnjaci izgledaju čarobno u svim bojama i zato preostaje najteži zadatak – koju boju stolnjaka odabrati.  

Prilikom odabira božićnog stolnjaka, razmislite o tonovima i bojama u prostoru i ostatku blagdanskog dekoriranja. U raznolikoj kolekciji Merla, možete pronaći stolnjak koji će se savršeno uklopiti u vašu božićnu bajku, ali biti i idealan poklon za dragu osobu.  

Uživajte u svakom trenutku blagdana uz Merla božićne stolnjake. Neka vaš blagdanski stol bude mjesto gdje se rađaju nove uspomene, stvarajući nezaboravne sretne trenutke koji će vas pratiti cijele godine. Radujemo se dijeljenju čarolije s vama! 

Photo: PR

Komentari 0