Life&style

IKEA prvi put surađuje s hrvatskim dizajnerom: spojili su ih otkačeni printovi i boje koje oboje vole

  • Zoran Aragović, koji stoji iza brenda BiteMyStyle kreirao je haljine od prepoznatljivih tkanina čije uzorke znamo s IKEA predmeta
  • IKEA robna kuća ugostit će dvije revije s tim kreacijama , 5. i 6. travnja

Modni dizajner Zoran Aragović koji stoji iz svog brenda BiteMyStyle na Instagramu je podijelio zanimljivu vijesti. Riječ je o suradnji njegovog brenda i IKEA-e. Uz objavu na Instagramu je napisao: ''Tek je završila revija, a mi vam s uzbuđenjem najavljujemo novu kreativnu suradnju. Više detalja uskoro na našem i @ikeahrvatska profilu. ...''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BiteMyStyle fashion design (@bitemystyle1)

O čemu je zapravo riječ? Na IKEA web stranici smo saznali da je riječ o IKEA Fashion showu na kojem će priznati dizajner predstaviti čak 20 haljina kreiranih od IKEA materijala.  Tako će po prvi put biti predstavljena cijela kolekcija nastala isključivo od Zoranove mašte i IKEA tekstila. 

Možda vas zanima Čini nam se da redovito ponavljamo ovih 5 pogrešaka u IKEA-i Rubrika Life&style Life&style

Revije će se održati 5. i 6. travnja, a svoje mjesto možeš osigurati na linku. Za petak, 5. travnja, više nema mjesta, a za subotu ih je ostalo svega 10-ak pa požuri ako želiš prisustvovati ovom zanimljivom događaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BiteMyStyle fashion design (@bitemystyle1)

Zoran i sam stvara kreacije koje eksplodiraju bojama, a vole ih poznate dame poput Elle Dvornik, Lare Antić, Lee Mijatović, Maše Zibar, Lorene Nosić i drugih. Tako da je BiteMyStyle idealan brend za prvu hrvatsku suradnju s IKEA-om te se jako veselimo vidjeti haljine koje će zasigurno biti pune boja i uzoraka. 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0