Life&style

IKEA je ponovno otvorila svoj restoran, opet možemo na mesne okruglice i one prefine švedske torte!

  • Nezaboravne mesne okruglice, losos, deserti ili pak samo kava, neki su od nezaobilaznih gastronomskih detalja IKEA shoppinga kojima će se tek rijetki uspjeti oduprijeti
  • Mnoge je razveselila vijest o otvaranju svog restorana u robnoj kući Zagreb koju je IKEA danas podijelila
  • Jedva čekamo svoj idući shopping i predah od razgledavanja namještaja uživajući u mesnim okruglicama u IKEA restoranu

Mnoge će razveseliti vijest da se danas ponovno otvara IKEA restoran! Za sve koji su stalni posjetitelji robne kuće IKEA odlazak na ručak u IKEA restoran ili Bistro sigurno je sastavni dio svakog većeg shoppinga. Odlazak u kuću IKEA poseban je doživljaj, osim razgledavanja komada namještaja, poseban doživljaj ondje je i posjet njihovom restoranu koji je s godinama postao i njihova tradicija.

U svojoj Instagram objavi svim svojim posjetiteljima obznanili su dobru vijest: "Hej! Imamo dobru vijest. :) Od danas, 1. lipnja, ponovno otvaramo IKEA Restoran! Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 11:00 do 19:00 sati i nedjeljom od 11:00 do 17:00 sati. Čemu se najviše veseliš - mesnim okruglicama, lososu ili desertima?" Mi jedva čekamo idući shooping i naravno, švedski obrok!

Nemoguće je odoljeti mesnim okruglicama, lososu ili švedskoj torti, uz mali predah od razgledavanja namještaja. Zato je mnogima privremeno zatvaranje restorana i bistroa radi epidemioloških mjera zasigurno teško palo. Sada će ponovno svi posjetitelji robne kuće IKEA moći uživati u omiljenim švedskim specijalitetima u IKEA restoranu.

Andrea Andrassy Možda vas zanima Zavirili smo u hladnjak Andree Andrassy i iznenadili se onim što smo ondje zatekli Rubrika Life&style Life&style

Mesne okruglice, pire krumpir i kremasti umak u Švedskoj su omiljeno jelo, a to su postale i diljem svijeta zahvaljujući IKEA-inim restoranima. Također, mesne okruglice možeš ponijeti sa sobom. Zamrznute okruglice koje se jednostavno pripremaju možeš kupiti u IKEA trgovini švedske hrane, i pojesti ih u toplini svoga doma.

Photo: IKEA

Komentari 0