Life&style

IKEA ima svijeće s mirisom njihovih mesnih okruglica, bi li željela da ti dom tako miriše?

  • Mirisne svijeće idealne su kada želimo stvoriti opuštajuću atmosferu. Ili potaknuti apetit?
  • Danas imamo na izbor mnoštvo mirisa, a IKEA nas je iznenadila svijećama s mirisom mesnih okruglica 
  • Ove svijeće stvorene su povodom godišnjice programa IKEA obitelj

Veselimo se odlasku u IKEA-u ne samo zbog uživanja u kupovini namještaja i prikupljanju ideja za dizajn našeg doma, već i zbog slasnih zalogaja nakon kupovine. Posebno se veselimo njihovim mesnim okruglicama, a sada nas je ovaj inovativni brend iznenadio. IKEA je stvorila HUVUDROLL mirisne svijeće s mirisom mesnih okruglica za proslavu desetogodišnjice IKEA obitelji, programa vjernosti tvrtke. Cilj je unijeti kultni miris iz trgovine u našu dnevnu sobu. Bi li željela miris mesnih okruglica u svom domu? I ono što sve zanima, mirišu li ove svijeće baš poput jednog od omiljenih IKEA specijaliteta?

Možda vas zanima Maštovito: žena je poznatu IKEA vitrinu transformirala u sasvim novi komad Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: IKEA IKEA IKEA je stvorila HUVUDROLL mirisne svijeće s mirisom mesnih okruglica

20 „trikova“ s IKEA namještajem koji pokazuju što je sve moguće uz malo mašte (i spretne ruke)

Mnogim ljudima jedna od prvih stvari na koju pomisle kad pomisle na IKEA -u su njihove ukusne i pristupačne švedske okruglice.

"Ne postoji nijedan drugi brand namještaja s ponudom hrane koja ima tako snažne sljedbenike. Stoga smo za desetogodišnjicu obitelji IKEA mislili da bi bilo prikladno stvoriti nešto neočekivano što bi se svidjelo i našim članovima i svim ljubiteljima mesnih okruglica. I da, svijeća jako miriše na IKEA mesne okruglice", rekao je Sho Matsuzaki, kreativni direktor u Ogilvyju, koji je s IKEA -om vodio kreativni projekt za mirisne svijeće. Za sve ljubitelje mesnih okruglica, evo načina da ti dom kada god poželiš miriše na njih!

Možda vas zanima Svijeća koja miriše na francuske kroasane svaki put je rasprodana u 15 minuta! Evo zašto... Rubrika Life&style Life&style
Photo: IKEA

Komentari 0