Life&style

IKEA cijeli mjesec slavi Crni petak! Evo kako...

Crni petak, praznik popusta, još uvijek nije sasvim zaživio na našem tržištu, ali čini se da je naša omiljena Ikea ove godine odlučila poboljšati situaciju...

Crni petak, kao što znamo, u svijetu je pravi praznik basnoslovnih popusta zbog kojih ljudi satima stoje u redovima. Ipak, ovo je jedan od rijetkih ''praznika'' koje još nismo sasvim preuzeli od Amerikanaca

Srećom, Ikea je odlučila promijeniti situaciju pa Crni petak slavi u bojama, a slavlje traje cijeli mjesec. Svaki vikend u studenom, počevši već 2. studenog, Ikea će dati popuste na namještaj u raznim bojama. Ovog vikenda popust je na sve proizvode žute boje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IKEA Hrvatska (@ikeahrvatska) on

Već je poznato je žuta boja apsolutni hit u dekoraciji interijera te da se može sjajno uklopiti u većinu stilova. Izabrali smo proizvode koje definitivno želimo. Dobre žute stolice stanove minimalističkog dizajna i neutralnih boja. Već ih vidimo kao dio prekrasne jesenske priče, a za oko nam je zapela stolica Industriell koja je 799 kn snižena na 639 kn

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stolica Janinge (223 kn), Stolica Industriell (639 kn) Osim toga, potpuno smo se raspametili kada smo uočili popularno Saltrod ogledalo u žutoj boji. Toliko je lijepo da nema odraza kojeg ne bi uljepšalo! U ovoj posebnoj ponudi bit će sniženo sa 399 na 319 kn.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Strandmon podnožnik (399 kn), Saltrod ogledalo (319 kn)

Iako nisu potpuno žute, snižene su i Industriell visilice koje nas podsjećaju na miris ljeta, prirode i egzotičnih zemalja. Obožavatelji minimalizma s daškom prirode potpuno će se zaljubiti, nema sumnje. One su u ovoj ponudi snižene s 229 na 183 kn. 

Možda vas zanima Trk u IKEU - stigla je božićna kolekcija! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Industriell visilice (183 kn)

Tepih je, upozoravaju stručnjaci, jako bitan dio svakog interijera. Iako to ponekad zaboravimo, Stockholm žuti tepih odmah nas je podsjetio da želimo jedan baš u vibrantnoj žutoj boji. Pogotovo ako je s 1099 snižen na 879 kn.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stockholm tepih (879 kn), Tibast zavjese (279 kn)

Možda vas zanima Kreće ludilo: već smo zaljubljene u novi IKEA božićni katalog! Rubrika Life&style Life&style

Iako smo ti veći dio ponude već pokazali, ostatak možeš provjeriti ovdje. U koju boju će se obojiti drugi vikendi? I mi se pitamo! Čim saznamo, javit ćemo ti!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0