Life&style

Kreće ludilo: već smo zaljubljene u novi IKEA božićni katalog!

Tek što smo na kućnu adresu dobili njezin novi katalog, IKEA je već objavila novu kolekciju za blagdane 2018. - i podsjetila nas zašto toliko volimo Božić!

Drage naše obožavateljice blagdana i Božića, ova će vas vijest ultra razveseliti i obradovati! Ako se kao i mi već sada veseliš božićnim praznicima i ugođaju koji ih prati, onda imamo poslasticu za tebe - IKEA je već objavila božićni katalog! Novi katalog s WINTER kolekcijom za 2018. godinu oduševio nas je idejama i dekoracijama koje će uljepšati svaki dom te učiniti ove božićne praznike super magičnima.

 | Autor: IKEA IKEA

IKEA je ove godine pripremila neočekivanu kolekciju koju prati mistika i nešto tamnije boje nego što smo navikli. Također u kolekciji se nalaze brojni ukrasi za dom, svijetla, poklon ideje, pribor za zamatanje poklona pa čak i božićna drvca. WINTER kolekcija temelji se na tradiciji i elementima dekoracije koji dom čine ugodnim i toplim za vrijeme božićnih praznika podsjećajući na atmosferu zimskih koliba iz ruralnih sredina.

 | Autor: IKEA IKEA

Osjećaj ugode za vrijeme blagdana svakako ovisi o rasvjeti, zato se IKEA pobrinula da viseće i podne zvijezde, zidne lampice te svjetleći darovi obasjaju dom savršenom svjetlošću, dok svijeće doprinose "živoj" vatri koja nam je potrebna tijekom zimskih mjeseci. Ne izostaju ni jastuci s božićnim motivima te kalupi za kolače kojima nitko neće moći odoljeti.

 | Autor: IKEA IKEA

Ove godine, IKEA nudi bogate boje, luksuzne materijale, prekrasno posuđe i još ljepše dekoracije, a ovog bismo prosinca mogle i po bor u IKEU. U božićnoj kolekciji nalazi se hrpa detalja i ukrasa za bor koji bi te mogli oduševiti, uključujući i vjenčiće za vrata, kuglice za bor i blagdanski beštek. 

Možda vas zanima Stigao je novi IKEA katalog: zavirili smo i pronašli 7 novih trendova! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: IKEA IKEA

Jesmo to samo mi ili je odbrojavanje do Božića već počelo?! Ako te zanima, još 111 dana...

 | Autor: IKEA IKEA

Photo: IKEA

Komentari 0