Life&style

Kinder čokoladu sad možemo personalizati fotografijom po želji - dobra ideja za poklon!

Naime, kako bi personalizirala svoju čokoladu, potrebno je odabrati željenu fotografiju, isprintati omot prema uputama i prekriti pakiranje Kinder Chocolate 100 g. Osim fotografije, čokoladu možeš personalizirati i s određenom porukom ili citatom, a možeš birati i između već predloženih natpisa.

 | Autor: Kinder Kinder Foto: Kinder

Čokolada nije samo desert, ona je priča koja se proteže kroz vjekove, nosi u sebi duh drevnih kultura i u nekima je bila dragocjenija od zlata. Drevni Asteci su je obožavali, smatrajući je ne samo poslasticom već i hranom bogova. Čak i danas, čokolada zadržava svoju posebnu ulogu kao jedan od najljepših poklona koje možeš podijeliti s obitelji i prijateljima. Ona nije samo slatki gušt, već sa sobom nosi duboko ukorijenjenu simboliku ljubavi i pažnje. U trenucima kada riječi nisu dovoljne, čokolada postaje izraz emocija i gesta ljubavi. 

Stoga, mogućnost personalizacije je nešto što definitivno ovih blagdana želimo, a dostupna je sve do 31. siječnja 2024. i odnosi se samo na Kinder Chocolate 100 g. Sve dodatne detalje možeš saznati na službenoj stranici. Naravno, osim personalizirane čokolade, Kinder je ovih blagdana pripremio još iznenađenja. Svoje najmilije možeš razveseliti s pregršt slastica kao što su adventski kalendari, Kinder čokoladne figurice u različitim oblicima i poslastice za dijeljenje i dekoracije, kao i bogate Kinder poklon pakete.

 | Autor: Kinder Kinder Foto: Kinder

Možda vas zanima Slatkiš koji obožavamo ove zime: Milkina Gingerbread čokolada već je u trgovinama Rubrika Life&style Life&style
Photo: Kinder
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobra je kinderčokolada