Life&style
Izlog slastičarnice Orijent

I Pinocchio je spreman za školu: Slastičarnica 'Orijent' ima neodoljivi novi izlog za najslađi početak nastave

  • Slastičarnica 'Orijent' već tradicionalno mijenja izgled izloga nekoliko puta godišnje
  • Osim što ukrašavaju izlog prema godišnjim dobima, za početak nove školske godine kreirali su slatku čestitku školarcima 
  • Ovaj šećerni Pinokio jednostavno je presladak! 

Slastičarnica Orijent ne prestaje oduševljavati brojne ljubitelje slastica još od davnih 30-ih godina prošlog stoljeća. Njihove kremšnite su legendarne, nema boljih krafni i kesten pirea u Zagrebu i šire, sladoled od prirodnih sastojaka je neodoljiv, makaronsi genijalni, a maštovitim slasticama i kreacijama nema kraja. Premda su modernizirali interijer, otvorili još jednu poslovnicu (jedna je na Maksimirskoj cesti 34, a druga u Petrinjskoj 2), Orijent je pravi primjer održane tradicije u hrvatskoj gastronomiji. 

Možda vas zanima Ekspresni čokoladni užitak: Savršeni kolač od čokolade i sira za koji ne treba paliti pećnicu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Slastičarnica Orijent Slastičarnica Orijent

Za prvi dan nove školske godine je ekipa iz slastičarnice Orijent prigodno, u stilu „back to school“,  uredila svoj izlog na Maksimirskoj cesti. Detalja je puno i bilo je fora otkrivati ih, a sama slatka instalacija napravljena je od posebne šećerne smjese, tzv. fondanta. 

Inače, ekipa slastičara iz 'Orijenta' može napraviti gotovo bilo kakvu tortu prema želji i mašti kupca, što je još jedna stvar po kojoj su poznati. 

Dok smišljamo kreaciju za novu slasticu, pridružit ćemo se čestitkama te svim školarcima želimo uspješnu novu školsku godinu!   

Možda vas zanima Mileram torta - slatki klasik koji obožavamo, posebno sa šumskim voćem Rubrika Life&style Life&style
Photo: Slastičarnica Orijent
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lijepo