Life&style

Hrabrija od drugih: Ivana Knoll centrom Zagreba prošetala u izazovnim lateks hlačicama

  • Neki su jedva dočekali toplije dane i sa sebe skinuli sav višak odjeće
  • Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll bila je hrabrija od drugih pa je centrom Zagreba prošetala u kratkim  lateks hlačama
  • U prvom planom bile su njezine vitke noge što su njezini pratitelji nagradili komplimentima

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll zna kako privući pozornost svojih pratitelja. Vatrena crnika na svome Instagram profilu objavila je fotografiju u izazovnom outfitu (po čemu je ozbiljna konkurencija outfitima Lidije Bačić ili Nives Celzius) na koji su je očito inspirirale proljetne temperature. Da se veseli toplijim danima Knoll je pokazala hrabrom kombinacijom za šetnju centrum Zagreba: odjenula je pripijeni top prljavo ružičaste boje te crne kratke hlače od lateksa. Oskudan outfit kojim je istaknula svoje atribute upotpunila je sandalama na visoku petu.  

Možda vas zanima Ova brineta oduševila nas je kombinacijom kožnih hlačica i visokih čizmi Rubrika Moda Moda

‘’Ista priča svaki dan, dajte mi neku dramu’’, napisala zanosna 28-godišnjakinja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Pozornost njezinih 360.000 pratitelja nije izostala. Mnogi su Ivani komplementirali na njezinom izgledu. ‘’Goriš’’, ‘’Kakva žena, predivna si’’ Imaš lijepu kosu i fantastičnu figuru. Sviđaju mi se ove hlačice’’, ‘’Kakva elegancija, nevjerojatno prekrasna’’, ‘’Fantastične noge’’, samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Neki su se našalili kako Ivana očito treba ići na dijetu

Kritizirala je Nives Celzijus na Instagramu da je debela, ali se nije baš nadala ovakvom odgovoru!

Vitke noge Knoll je pokazala i nešto ranije u kratkoj haljini. Izgleda da je naša navijačica željno priželjkuje proljeće i sezonu nešto oskudnije odjeće. 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Ivana koja je rođena u Njemačkoj već je sedam godina u sretnoj vez s arhitektom. Svojim fanovima početkom godine otkrila kako još nije spremna otići pred oltar. ‘’Nije do nikoga osim do mene. Prevelika mi je to stvar i ne vidim se još da sam spremna za udaju. No jednog dana sigurno budem’’, zaključila je.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    pati da je svi gledaju..