Life&style

Horoskop: Idealna zimska zabava za svaki znak

Tko ne izlazi iz pidžame, tko se pravi važan na klizalištu, a kome je do seksa u jacuzziju dok vani pada snijeg? Evo što kažu astrolozi

Nadaš se uzbudljivim izlascima ove zime? Možda i pronalasku ljubavi? Ili ovo hladno vrijeme u tebi izaziva jednu jedinu želju, da se uvučeš u krevet sa šalicom vruće čokolade gutaš najnovije episode omiljene serije. Nove i nevjerojatne avanture koje te očekuju vani te uopće ne zanimaju. Pa, svakom svoje, kažu to čak i astrolozi tvrdeći kako za svaki znak postoji idealan izlazak koji će te natjerati vas da zaboraviš čak i hladnoću. Donosimo neke aktivnosti stvorene baš za zimu, a od adrenalina i ljepote će ti srce brže zakucati. Uskoči u najtoplije čizmice i idemo van!

OVAN: Planinski vrhunci, stižem!

Vrijeme je za bijele vrhove! Snijeg nije samo nešto čijoj ćeš se ljepoti diviti, neka bude dio tvog romantičnog ali i adrenalinskog izlaska. Uzmite najdražeg ili frendicu na skijanje, boardanje ili planinarenje. Vatreni Ovan je najveći ovisnik o adrenalinu, a ne postoji ništa što će ga brže ugrijati nego li snježna padina. Ironično, zar ne? Ovaj nimalo hladan horoskopski znak vrlo je natjecateljski raspoložen, voli biti aktivan i stalno u pokretu. Njegovu energiju i entuzijazam pri tom će osjetiti svi oko njega.

BIK: Uz vatricu koja pucketa...

Nema ništa slađe i ugodnije od čaše toplog čaja ispred vatrice koja pucketa u peći. Za Bikove je ovo savršen zimski spoj; poznati su po tome da im je udobnost na prvom mjestu, a ništa ih neće usrećiti više nego malo pažnje uz čašu vina i toplina vatre. Romantiku će ovaj zemljani znak osjetiti svim svojim čulima. Nema brige!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

BLIZANCI: Neumorni čitači

Vjerovala ili ne, miris knjiga može biti poprilično seksi. Posebno ako je riječ o romantičnom ili pak erotskom romanu, posebno Blizancima koji su neumorni mislioci, stalno radoznali i nervozni ako nemaju što raditi. Ovaj zračni znak neprestano traži nove mentalne stimuluse. Traženje novih knjiga ispunjava ih kao osobe, daje mi željeno znanje i zabavu za kojom žude, ujedno savršen način uživanja u toplini doma. Zašto ne!

RAK: U pidžami cijeli dan

Jedna bitna stvar u vezi Rakova: ne vole pretjerano ići van sa svojom boljom polovicom! Bar ne često. Možemo reći, zima je idealna za njih. Slično Biku, žude za sigurnošću i udobnošću. Tako da im je hodanje u pidžami najdraži hobi, a vruća čokolada i kolačići dodatni bonus. Njihov način hibernacije, da tako kažemo. Rak je definitivno stvoren za ulogu domaćina u horoskopskom svijetu. Samo lagano.

 

LAV: Virtuoz na ledu

Lav, znak koji je uvijek u centru pažnje. U ovo hladno razdoblje lako ćemo ga pronaći na klizalištu gdje se producira svojom vještinom takvom silinom kao da mu život o tome ovisi tako da svi u njega gledaju. Klizanje će sigurno učiniti svoje, a natjecateljski i artistički duh pridonijeti dominaciji na ledu. Lav će s užitkom naučiti klizati i partnera/partnericu, jer i tako će biti glavna faca. Ako je partner dovoljno hrabar...

 

DJEVICA: Najveći dvorac od snijega

Što super analitična Djevica smatra odličnim planom za zimsko vrijeme? Izgraditi nešto što zahtjeva preciznost, vrijeme? Snježni dvorac! Ako je u igri malo smijeha, rat grudama i puno snijega, savršeno. Ništa ih neće usrećiti kao dobro iskorišteno vrijeme i naporan rad.  Zemljani znak poput Djevice usavršavat će svoje vještine čak i kroz igru. Djevica će napraviti sve točno kako treba ili uopće neće, nema između. Što znači da ćete to biti najveći i najbolji snježni dvorac, garantirano. Nije joj problem probuditi dijete i u drugima!

 

VAGA: Zima bez sanjkanja nije zima

Izvadi sanjke i kreni: pred kuću, u park, na obližnji brežuljak, nije bitno samo idi, uroni i lezi u snijeg. Vaga želi ljepotu, harmoniju i nezaboravne slike. Sanjkanje je njihova savršena zimska aktivnost (i patnja ako snijega nema!), naravno jer je mogu raditi s partnerom. No Vage to ne vole raditi same, uvijek trebaju biti u dobrom društvu i nikada to ne prođe bez hrpe slika. Uvijek treba uhvatiti trenutak!

Možda vas zanima Evo što najviše živcira tvoj horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

ŠKORPION: Ništa bez seksa

Nećemo lagati ni zavaravati se - Škorpioni vole seks. To uključuje i onaj u jacuzziju koji je još uzbudljiviji od onog regularnog. Kao pravi vodeni znak, Škorpioni se najbolje osjećaju u vodi ili u blizini vode, stoga je vruća kupka savršena opcija za hladni dan.” Njihova stalna želja da budu seksepilni će zasigurno biti ispunjena dok ove trenutke dijele s partnerom. Zagrij atmosferu!  

STRIJELAC: Samo da je na otvorenom...

Zaboravite udobni naslonjač ili toplinu doma, strijelac je uvijek u potrazi za avanturom, bez obzira koliki je vani minus). Nasuprot većini koja doma cvokoće zubima i od pomisli na izlazak iz kuće, Strijelac voli biti na otvorenom, u pokretu i iskušati sve mogućnosti zabave na otvorenom. Strijelci su istraživači u horoskopskom svijetu, planinarenje im je najbolje ubijanje vremena pa se tako najbolje osjećaju u prirodi. Uzmi selfie stick i kreni. Priroda čeka!

Možda vas zanima Koji si znak? Ovo ti je omiljena zabranjena hrana Rubrika Life&style Life&style


JARAC: Savršena zimska idila

Želiš li praviti snjegovića? Biti kreativan sa snijegom zasigurno spada u jednu od savršenih  zimskih aktivnosti za parove. Jarac je pak najtradicionalniji znak u horoskopu, a ništa ne vrišti Božić više od pravljenja snjegovića (i kićenja bora). Ovako fokusiranom znaku kao što su zemljani Jarac ništa ne može stati na put da stvori zimsku idilu po svom ukusu. Ho-ho-ho!

VODENJAK: Samo da je društvo dobro

Vrijeme je da se udobno smjestitš pored vatre, uz nekoliko mekanih dekica već si na konju. Vodenjak voli okupljati oko sebe ljude, a dobro društvo uz kamin i čašu vina dobar je razlog za ne izići iz kuće. Ovaj zračni znak živi za povezivanje i razgovore što naravno podrazumijeva dijeljenje novih iskustava. No, bitno je imati na umu da se dejt udvoje uz Vodenjaka lako može premetnuti u veliko obiteljsko druženje ili pak blagdansku pijanku. Vodenjaci su jednostavno stvoreni za društvo.

RIBE: U vodi ili uz vodu

Iako je zima i dalje možeš uživati u vodi. Kao horoskopske sestre Škorpiona, Ribe se osjećaju najbolje u blizini vode. Šetnja zamrznutim jezerom ili čak lovljenje ribe kroz onu rupu na ledu su ono što si priželjkuju. Jednako kao i kupanje u vrućem bazenu na otvorenom, dok se oko njih ugodno uronjenih u vodu diže vruća para ili turska sauna dok pahulje lepršaju vani... Ako ćemo se baš bahatiti, možemo predložiti i krstarenje norveškim fjordovima. Nijedna Ribica to ne bi odbila!

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0