Life&style

Horoskop će ti reći koje su savršene čizme za tebe ove zime

Već znaš da horoskop može pogoditi baš sve, a mi smo se odlučili s njim posavjetovati prije investiranja u najnovije čizme. Istražili smo što kaže o čizmama za svaki horoskopski znak...

E, sada je definitivno stiglo hladnije vrijeme i neophodno je da se iz ladica izvučeno svoje najdeblje komade. I čizme! Za slučaj da se ove godine odlučuješ na kupnju novih čizama, evo što ti preporučuje horoskop:

OVAN

Kad je riječ o stilu odjevanja, Ovani su u pravilu skloni klasici s modernim zaokretom. Više klasičnih komada vole nadopuniti trendi detaljima i svoju kupnju tako učiniti praktičnom i financijski optimalnom. Kad je riječ o čizmama, velike su šanse da se odluče za klasičan model crnih gležnjača o kojima neće morati mnogo razmišljati i koje će moći savršeno upariti s mnogo kombinacija. Ipak, s obzirom da ipak voli taj mali moderni zaokret, Ovan bi se mogao odlučiti za metalik ili prozirni detalj na čizmi.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (599,90 kn), Stradivarius (249,90 kn)

BIK

Bik je jedan od onih znakova koji se definitivno ne boje istaknuti ni u kojem slučaju - pa i u modi! Njihovi svakodnevni outfiti gotovo uvijek imaju barem neki modni statement. U ovom slučaju, njihove čizme definitivno neće ostati na običnoj crnoj boji. Mogli bi se pomaknuti u tamnoplave, bijele, sive ili bordo modele koji će biti savršena nadopuna njihovim kombinacijama. Ipak, s obzirom na to da vole i modu i udobnost - teško će se odlučiti na visoku petu. Radije će ostati pri blok peti ili će, pak, uložiti u ravne čizme.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (199,90 kn), Stradivarius (299,90 kn)

BLIZANCI

Blizanci vole istraživati modu i popratiti mnoge trendove. Osim toga, definitivno ne vole ponavljati kombinacije i njihovi su ormari često prepuni. Moda je za njih igra pa će tako shvatiti i svoj izbor čizama ove godine. Očekujemo ih u leopard printu ili, pak, zmijskom uzorku. Osim toga, mogli bi se odlučiti za bijele čizme koji su apsolutni hit ove sezone.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Oba modela: Zara (699,90 kn)

RAK

Rak je jedan od znakova koji su najveći poklonici modne klasike i bezvremenskog stila. Nije važno koja je prigoda, oni vole elegantne stylinge i profinjene kombinacije. Ove zime definitivno će investirati u provjereno dobre komade čizama čija elegancija neće pasti u vodu do iduće sezone. Kad je o peti riječ, provjereno elegantna, niža peta je totalno njihov stil!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bata (oko 815 kn), Zara (699,90 kn)

LAV 

Lavovi se, kad je moda u pitanju, prepuštaju intuiciji. Vole se igrati neobičnim komadima koji nisu nužno trendovski. Modno su neustrašivi pa je moguće da ove sezone prigrle čizme od brušene kože ili, pak, polude za trendom čizama čarapa. To je, naravno, samo dio ideja za koje bi se mogle odlučiti. Što neobičnije, to bolje.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (299,90 kn), Massimo Dutti (1195 kn)

DJEVICA

Ove zime Djevice često pribjegavaju zemljanim bojama, a skloni su i crvenoj. U tom tonu ostat će i njihovi izbori čizama. Osim toga, pripazit će da ne zagaze u zabranjenu zonu kiča. Važno je da čizme Djevica ostanu primjer promišljenog modnog odabira.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (349,90 kn), Zara (349,90 kn)

VAGA 

Ove godine Vage su, kao uvijek, modno neodlučne i nalaze se u sivoj zoni između klasike i trendova. Mnoge od njih savršen primjer balansa pronaći će u nijansama tamnoplave ili sive boje. Osim toga, rado će, čini se, birati čizme koje su osvježene detaljima poput remenčića, zakovica, perlica, sjaja...  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (249,90 kn), Zara (299,90 kn)

ŠKORPION

Škorpionke na svoj izgled često paze i više no što je uistinu potrebno. Jako se njeguju, a modu uvijek drže decentnom i pomno odabranom. Komadi kojima su ove zime skloni, kad je o odjeći riječ, su uniformirana odijela u neutralnim bojama te fine košulje s dodacima. Cipele definitivno upotpunjuju taj izgled pa bi izbor Škorpiona mogao pasti na fine čizme s blok petom i veoma decentnim ukrasima.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Massimo Dutti (949 kn), H&M (oko 300 kn)

STRIJELAC

Više nego ikada prije, žene rođene u znaku Strijelca bit će sklone ženstvenom i nježnom te naglašenoj figuri. Takvo stanje uma definitivno će se odraziti i na izbor čizama. Nemoj se, dakle, začuditi ako se tvoja prijateljica Strijelac prošeće u vrtoglavim i zavodljivim petama.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (249,90 kn), Zara (549,90 kn)

JARAC

Jarcima će ove godine jedna od najvažnijih stavki, čini se, biti udobnost. Na poslovnom planu čeka ih radna zima, a zvijezde kažu da ni privatni život neće zaostajati. Svoje ambicije i ciljeve Jarci bi mogli pratiti u ravnim čizmama koje će se bez sumnje uklapati u dnevne i večernje stylinge.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (399,90 kn), Stradivarius (489,90 kn)

VODENJAK

Vodenjaci se s modom dobro zabavljaju i u tome je poanta komada koji oni uvijek biraju. Ova zima za njih definitivno neće biti obična. Dapače, svoje omiljene Vodenjake mogla bi se vidjeti u čizmama koje su bogato ukrašene lancima, zakovicama, perlicama i vezicama. Ili svime time u isto vrijeme!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (799,90 kn), Zara (599,90 kn)

RIBE

Kreativnost riba neporeciva je osobina u koju nitko ne sumnja. Njihova umjetnička narav neće zakazati ni kada su u pitanju čizme. Čizma prave Ribe mora biti pravo mini umjetničko djelo. Dakle, ne očekujemo konvencije, već neobični uzorak koji definitivno ne nose svi. Ribe idu dalje od animal printa, one bi se mogle okrenuti ka kariranim čizmama ili, pak, neuobičajenoj peti. 

Možda vas zanima Olja Vori obožava ove čizme, a očito i još neke poznate Hrvatice... Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (999,90 kn), Stradivarius (299,90 kn)
Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0