Moda

Olja Vori obožava ove čizme, a očito i još neke poznate Hrvatice...

Domaća trendseterica Olja Vori u posljednje vrijeme obožava model čizama zmijskog uzorka, a čini se kako je ovaj trend zaludio i neke druge poznate Hrvatice

Zmijski uzorak veliki je trend koji već dugo viđamo na svim najtrendi curama svjetske, ali i domaće modne scene. Zmija se nosi na - svemu! Od jakni, haljina i hlača pa sve do ludih torbica i cipela ovog životinjskog printa. Kako nije nikakva novost da naše domaće ljepotice ukorak prate svjetske trendove, tako je i zmijski uzorak često viđen na našim slavnim curama. Posljednjih tjedana, Olju Vori smo već nekoliko puta vidjeli u genijalnim visokim čizmama zmijskog uzorka - koje su isto tako dostupne u gotovo svim high-street trgovinama koje volimo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

 Čizme zmijskog printa jednako dobro funkcioniraju u elegantnim, ali i super rokerskim i otkačenim kombinacijama. O njihovoj popularnosti dosta govori i činjenica da su u Zari rasprodane praktički otkad su stigle u trgovine, a osim visokih modela u jesenskim se kolekcijama može pronaći i velik broj gležnjači, salonki i balerinki ovog uzorka. 

Možda vas zanima Bi li nosila "štikle od ljudske kože"? Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara (549 kuna), Mango (599 kuna), Mango (449 kuna), Zara (449 kuna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

Osim Olje, i ostale slavne cure obožavaju čizme za zmijskim uzorkom, a inspiraciji njihovim outfitima nema kraja. Zmijski uzorak na nogama svaku kombinaciju može pretvoriti iz obične u posebnu, a s obzirom na to da ovaj uzorak spada u neutralnu paletu boja - možeš ih kombinirati sa apsolutno svim bojama!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dora Predojevic (@dorica505)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli adriana đurđević (@adrianadurdevic)

Photo: miss7

Komentari 0