Life&style
Hailey Bieber

Sve za brend: Hailey je samo voćkama pokrila 'kritična mjesta' na tijelu dok promovira - balzam za usne!

  • Hailey Bieber je predstavila novi skincare proizvod svog branda Rhode Skin
  • Hailey je osmislila dvoznačnu reklamu ovog tretmana za usane s peptidima od marakuje 
  • Za predstavljanje se skinula u toples te je pozirala s marakujama postavljenima na strateška mjesta

Zdrava koža i temeljita briga o njoj danas je itekako važna stvar, a ako itko zna kako održati zdravu i lijepu kožu onda je to supruga Justina Biebera. Rhode Skin je brand za njegu kože Hailey Bieber, a ona ističe kako je primarni fokus brenda na skincare proizvodima koji su progodni za svaki tip kože. Hailey je od početka bilo bitno stvoriti brend cjenovno pristupačne kozmetike koju će svatko moći sa zadovoljstvom uvrstiti u svoju beauty rutinu.

Možda vas zanima Kad nas privlači crvena boja kose, a ne želimo drastičnu promjenu, rješenje je ova zavodljiva nijansa Rubrika Beauty Beauty

A sada Hailey Bieber želi da znaš koliko će sočan njezin upravo lansiran Rhode Skin proizvod - pa je ponijela i rekvizite!
Naime, osnivačica Rhode Skina podijelila je slike iz kampanje za tretman usana s peptidima od marakuje, koji u prodaju stiže 6. travnja, a cijena će mu biti nešto niža od 7 eura. 

Na fotografijama s pejzažem zalaska sunca na plaži, Bieber je pozirala u toplesu noseći tek fini zlatni lančić u obliku grudnjaka i nekoliko zgodno postavljenih plodova marakuje. “Vikend raspoloženje”, naslovila je Biber objavu na Instagramu s emotikonom palme. 

Bieber je podijelila i druge fotografije iz kampanje ranije ovog tjedna sa sjajnom manikurom koja privlači poglede, a nosila je živahni šareni (žuti, zeleni i crveni) gornji dio bikinija. 

Dana 11. ožujka je 26-godišnja manekenka podijelila više fotografija u neonsko zelenom i žarko narančastom bikiniju - koji je očito trenutačno itekako u trendu - uz natpis „Spremna sam za ljeto“. Još jednom je upotrijebila emoji palme.

Jedna od najboljih prijateljica Hailey Bieber, Kendall Jenner, je mjesec dana ranije nosila gotovo identičan zeleni kupaći set. Srećom, njena sestra Kim Kardashian prodaje ograničeno izdanje neonsko zelenog badića u više stilova na Skims.com dok ovo čitaš.

Još uvijek nisi uvjerena? Dana 31. ožujka je Mariah Carey dokazala da je ovakav badić trend kada je odjenula sličan zeleni trokutasti gornji dio bikinija s crno-zelenim ronilačkim odijelom za kratko krstarenje rijekom sa svojim dečkom Bryanom Tanakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Možda vas zanima TikTokeri su otkrili prednosti bijelog eyelinera. Evo 8 najboljih u koje se isplati uložiti Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0