Life&style
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow predstavila novi vibrator - u mornarskom stilu. Neke slavne glumice već su fanovi

  • Gwyneth Paltrow pozornost je plijenila kao glumica, ali to joj uspješno polazi za rukom i kao poduzetnici
  • Njena lifestyle tvrtka Goop nerijetko budi interes javnosti zbog neobičnih rješenja ponekad i uobičajenih proizvoda
  • Mnoge je iznenadila predstavljanjem novog vibratora u mornarskom stilu koji jamči olakšano i puno uzbudljivije dolaženje do cilja, u nastavku pogledaj o čemu je riječ

Nova seksualna igračaka koju je lansirala tvrtka Gwyneth Paltrow, ‘’Goop’’ ženama obećava odličan put do zadovoljstva kamo mogu otploviti uz nautičku temu. Naime, u velikom stilu predstavljen novi vibrator posebno dizajniran za pronalaženje G točke i pojačavanja užitka. 

Možda vas zanima Ne slušajte ju! Dermatolozi su zbog ovog savjeta osudili glumicu Gwyneth Paltrow Rubrika Beauty Beauty

Na fotografiji se može vidjeti montaža prema kojoj je predimenzioniran vibrator naslonjen na ogradu broda, a dolazi u bijeloj i mornarsko plavoj boji sa zlatnim detaljem. 

Zgodno predstavljanje novog vibratora na Instgramu slavne glumice potaknulo je raspravu, a mnoge pratiteljice prihvatile su igru te se nastavile šaliti na račun ovog pomagala. Neki su istaknuli kako igračka nalikuje na animirani lik Marge Simpson, druge je asocirala na film 'Titanik', a neke je podsjetila na bumerang dok se nekolicina divila ‘kapetanu’ broda.  

Gwyneth Paltrow pila je viski svake večeri tijekom lockdowna: "Totalno sam sišla s tračnica"

Vibrator je dizajniran tako da olakšava ženama stimuliranje G-točke, a usput se i zagrijava nešto više od tjelesne temperature kako bi povećao protok krvi i i uzbuđenje, a istodobno i pomaže opuštanju mišića – što je sve skupa ključno za postizanje vrhunca. Korisnicama je omogućeno 10 različitih načina i intenziteta vibriranja.

Objavu je i komentirala glumica Kate Hudson koja je pozdravila lansiranje ovog pomagala ali i dala do znanja da se neće ustručavati koristiti ga ako kojim slučajem za to bude potrebe. 

Svijeća koja miriše na vaginu

Gwyneth Paltrow tako je u posljednje vrijeme glumu stavila sa strane te je  zaokupljena svojim poduzetničkim angažmanom odnosno radom svog  lifestyle branda Goop kojeg je osnovala 2008. godine.

Glumica je tako posebnu pažnju privukla prošle godine kada je pod okriljem Goopa lansirala svijeću pod nazivom "Ovo miriše kao moja vagina".

Nije šala! Gwyneth Paltrow za 500 kuna prodaje svijeću koja miriše na (njezinu) vaginu

Ovaj neobičan naziv, kako stoji na stranici, nastao je kad je glumica u suradnji s parfumerom Douglasom Littleom isprobavala različite mješavine i pripravke. Navodno, kada je pomirisala ovaj uskliknula je  Ovo miriše kao vagina" i to je bilo to.

Radi se zapravo o svijeći koja miriše na mješavinu nota među kojima su najistaknutije citrusni bergamot, cedrovina i damask ruža, prodavao se po  cijeni od 500 kuna. Na webshopu Goopa uz svijeće možeš pronaći i kao i inovativni vibrator čija se cijena kreće oko 575 kuna bez troškova dostave

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hahaha