Life&style

Grane božikovine veliki su hit ove blagdanske sezone, a evo gdje ih možeš nabaviti i po kojoj cijeni

  • Pregledavajući Instagram mogla si primijetiti kako su grane s crvenim bobicama najpoželjniji ukras ovih dana
  • Riječ je o božikovini čije se grane ove blagdanske sezone vraćaju u naše domove
  • Izdvojili smo neke primjere s društvenih mreža, ali smo i istražili gdje ih možeš kupiti

Do prije nekoliko tjedana, u mnogim domovima našla se barem jedna grana pampasa. Ova ukrasna trava savršeno se uklopila u mnoge interijere i dala im posebnu, elegantniju notu.  Dolaskom hladijeg vremena, ali i blagdanskog ugođaja, vrijeme je da napravimo male preinake, možda uz predivan detalj u vidu grane s crvenim bobicama? Naime, riječ je o granama božikovine koji izgledaju očaravajuće. 

Možda vas zanima Orašari su pravi božićni hit i ove godine, a evo gdje ih možeš kupiti i po kojoj cijeni Rubrika Life&style Life&style

Jednostavne su i decentne, a opet dovoljno efektne kako bi unijele vedrinu i blagdanski duh u svaku prostoriju. Dovoljna je samo grana i dvije u lijepoj vazi kako bi imala dekoriran dom. 

Ova vrsta grana naziva se još i Ilex verticillata, a u domu ti može dugo opstati. Osim u vazi, mogu biti i element na božićnim vijencima, ali i kao ukras na zapakiranom poklonu. 

Vjerojatno si ih već vidjela na tržnicama gdje se jedna grana prodaje po cijeni od 25 i 30 kuna, a u mnogim trgovinama koje prodaju biljke, ali i dekoracije, možeš ih pronaći i po nižim cijenama. Riječ je o umjetnim primjercima koji izgledaju prilično uvjerljivo.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Dobar partner 13 kn/kom; Emmezeta 29,99 kn/kom; HOME 14,95 kn/kom

Možda vas zanima Fantastična je! Zara Home ima kolekciju božićnih ukrasa zbog koje smo odmah poželjele okititi bor! Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Pinterest/Stylemepretty.com/Womansday.com

Komentari 0