Life&style

Gooshter Beach Club: Savršena ljetna oaza u kojoj lako poželimo da dan potraje zauvijek

  • Beach barovi na Jadranu su kao stvoreni za ljetno uživanje i hedonizam
  • Gooshter beach club smjestio se u Podstrani pokraj Splita i već godinama privlači domaće i strane posjetitelje 
  • Dan u Gooshteru obično započinje udarcem u gong u podne označavajući početak dnevnog programa kada DJ dolazi na pozornicu i počinje glazba 

Ljeti posebno uživamo u otkrivanju novih sakrivenih uvala, plaža i preslatkih beach barova, a nakon ovog sakrivenog dragulja u Istri, otišli smo južnije i pronašli još još jedan idiličan bar uz more, stvoren za ljetno hedoniziranje. 

Pop up bar u vrtu Možda vas zanima 7 koraka kako napraviti pop-up bar u vlastitom vrtu (i biti kraljica vrtnih zabava) Rubrika Life&style Life&style

Gooshter Beach Club smjestio se u Podstrani pokraj Splita, u sklopu hotela Le Méridien Lav. Već nekoliko godina ovo popularno mjesto nudi jedinstvenu ponudu koktela zanimljivih imena i kuhinje Istoka i Juga. Ime 'gooshter' dolazi iz riječi 'gušt', prilagođeno engleskim govornicima, ali asocira i na reptila kojeg ljeti gledamo kako se lijeno sunča na bijelom kamenu.  

A upravo u ovom baru, možeš naići na goste iz čitavog svijeta koji su tu došli sa zajedničkim ciljem - guštati. 

Dan u Gooshteru obično započinje zvukom gonga u podne koji označava početak dnevnog programa kada DJ dolazi na pozornicu i počinje glazba. Atmosferu u ovom beach clubu možemo opisati kao izrazito hedonističku, a glazba prati lounge ugođaj bara. 

Okružen borovom šumom, prostor je zamišljen kao savršena ljetna oaza koja goste od sunca štiti zanimljivom nadstrešnicom od čelika i trske s koje, u boho stilu, vise svjetiljke. Uz borove i trsku, tu su i drugi osnovni elementi dalmatinske obale: sunce, more, drvo i kamen.

Beach Bar Vesela livada na Mrežnici: Savršena riječna oaza za mala ljetna opuštanja

Bar je izrazito fotogeničan za Instagram, a tome najviše doprinosi veliki dugački kauč iznad kojeg stoji natpis: “There is no angry way to say bubbles”.

Općenito, Gooshter Beach Club je dizajniran za uživanje u životu. Elegantan eksterijer nudi kabane za ležanje (potrebno ih je unaprijed rezervirati) i ležaljke za maksimalno opuštanje.

Bar se ponosi i vrlo atraktivnom ponudom koktela koji i jesu nekakav trademark Gooshtera, a istaknuli bi Exotic Pina Colada koktel koji se servira u izdubljenom ananasu te Moloko koktel koji se servira u izdubljenom kokosu.

 | Autor: gooshter beach club gooshter beach club Kreativni kokteli su trademark ovog beach cluba

Što se tiče hrane imaju jedinstvenu ponudu južno američke i azijske kuhinje među kojima se ove sezone ističu dva jela - Tempura dynamite prawns i hrskava Nori tuna s pet začina. Dodatna prednost ovog bara je što imaš mogućnost naručivanja hrane i pića direktno s plaže dok ležiš na ležaljci i uživaš u pogledu na more.

 | Autor: gooshter beach club gooshter beach club Gosti mogu uživati u ponudi južnoameričke i azijske kuhinje

U svakom slučaju, Gooshter je uistinu dizajniran za guštiranje.

 

 

Photo: Instagram @gooshterbeachclub
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Super