Life&style

Genijalno! Ove sestre rade stajlinge inspirirane slavnim likovima iz popularnih serija i filmova

  • Instagram je prepun zanimljivih i kreativnih profila, a profil bettyberry je jedan od njih
  • Na njemu dvije sestre blizanke, Danielle i Nicole, svojom vintage odjećom rade stajlinge za koje ih inspiriraju slavne osobe, likovi iz serija i filmova, ali i umjetnička djela
  • Ovaj profil trenutno prati preko 200 tisuća ljudi, a sestrama ne nedostaje inspiracije

Lutajući bespućima Instagrama, koji nam već godinama služi kao inspiracija i zabava, naišli smo na jedan zanimljiv profil. Riječ je o bettyberry iz kojeg stoje blizanke Danielle i Nicole. One svoju kreativnost pokazuju na način da svoju vintage odjeću koriste za prikazivanje outfita koje smo mogli vidjeti u serijama, filmovima i crtićima. No, ono što ih čini posebnima je i to da inspiraciju pronalaze i u poznatim umjetničkim djelima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle & Nicole (@bettyberry) on

Likovi iz mnogima omiljene serije ''Prijatelji'' neiscrpan su izvor stajlinga pa smo ove blizanke mogli vidjeti u odjeći nalik onoj koju nose Joey, Chandler, Monica, Rachel te Phoebe i njezina sestra blizanka Ursula.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Zagrebačka tržnica Dolac sada ima Instagram profil i jako je zanimljiv, pogledaj Rubrika Life&style Life&style

Također, na ovom profilu se pojavljuju i drugi likovi iz serija koje smo 90- ih i 00- ih vjerno pratili pa tako možemo vidjeti Will Smitha i Sabrinu, malu vješticu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Nisu zanimareni ni likovi iz animiranih filmova kao što su Pinokio, Petar Pan te Elza i Ana iz ''Snježnog kraljevstva''. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

I David Bowie, Kurt Cobain te Andy Warhol poslužili su kao inspiracija.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Zvijezda Instagrama otkrila je kako nastaju njezine savršene fotke koje izgledaju kao iz časopisa Rubrika Life&style Life&style

Moramo priznati kako su nas ipak najviše osvojili stajlinzi kojima su inspiracija umjetnička djela. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Ove, ali i još mnoge druge kretivne stajlinge možeš pogledati na profilu plavokosi blizanki, a mi s nestrpljenjem iščekujemo nove objave.

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić. 


 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0