Life&style

Finalisti Filipovog tima u JoomBoos showu "Videostar" spremni i za najluđe izazove

Karla Lucija otkrila je svoju formulu za uspjeh, a Paolo smatra da je piti vodu iz wc-a premali izazov za njega

U ovogodišnjoj trećoj sezoni najvećeg YouTube talent showa "Videostar" ostalo je još samo šest finalista i atmosfera iz epizode u epizodu postaje sve napetija.

JoomBoosovi youtuberi koji su ujedno i mentori, Petra Dimić, Matija Lazarević i Filip Dejanović, u svojim timovima sada imaju samo po dva člana. Prošli ste tjedan upoznali Matijin tim, a sada je vrijeme za Filipov. Filip Dejanović, poznatiji kao TheSikrt, izdao je i biografiju "The Sikrt: Gola istina bez cenzure" koja je dostupna na www.zutiklik.hr za 69,90 kuna. Tamo otkriva detalje o tome kako mu je YouTube promijenio život, a sada članovima svog tima pokušava pomoći da ostvare isto. Ovo dvoje kandidata na pravom su putu da ostvare takav uspjeh.

Možda vas zanima Jesu li ovo nove Videostar zvijezde? Rubrika Stars Stars

Karla Lucija Mijatović 18-godišnjakinja je iz Splita koja je spremna na red, disciplinu i odricanje, što ujedno smatra i formulom za uspjeh. Osim što je već do sada napravila mnogo ludih stvari na YouTubeu, spremna je na nove izazove te ih s nestrpljenjem očekuje. Naime, jednom joj se desila nezgoda da je pala s glisera u trajektnoj luci, ali ona je tu situaciju, kaže, više smatrala smiješnom nego sramotnom. Karla Lucija je za pobjedu na "Videostaru" spremna na sve, a jedine granice koje ne bi prešla su one moralne. Jednog dana želi postati uspješna kao svoj idol Shane Dawson, jedan od najpopularnijih svjetskih youtubera. Kandidatkinja The Sikrtovog pušta dijete u sebi da ju vodi kroz ovo putovanje, a smatra da će se sve neprospavane noći i buđenja u zoru vratiti uspjehom.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Zašto naša slavna youtuberica ima najjaču ekipu? Rubrika Stars Stars

Još jedan preostali kandidat Filipovog tima je 17-godišnji Paolo Milović iz Rijeke. Za pobjedu na "Videostaru" spreman je na bilo koji izazov koji mu publika ili mentori zadaju. Za sebe smatra da nema granice i da ne postoji izazov koji već nije isprobao. Spreman je na sramoćenje u javnosti, a kaže da je već bio izazvan da popije vodu iz wc-a; Spreman je na nešto puno veće i ekstremnije. Naime, najsramotnijom situacijom u životu smatra prekid s curom u javnosti. Jedina stvar koju, kaže, ne bi nikada napravio je naštetio nekome drugome, a pogotovo djeci. Ovaj Riječanin zaštitnički je nastrojen prema svojoj mlađoj sestri i ne može ni zamisliti da joj se nešto loše dogodi. Divi se kreativnosti i idejama JoomBoosovih youtubera Dennisa Domiana, Filipa Dejanovića i Matije Lazarevića jer je u današnje vrijeme teško ostati originalan na internetu, što oni uspješno ostvaruju.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0