Stars

Zašto naša slavna youtuberica ima najjaču ekipu?

Nova sezona prvog YouTube talent showa u regiji, Videostara, traje već neko vrijeme, a preostalih 12 finalista bori se za titulu nove JoomBoosove YouTube zvijezde. Kandidati su ove godine podijeljeni u tri tima, a mentori su im slavni JoomBoos youtuberi Petra Dimić, Filip Dejanović i Matija Lazarević

Youtuberica Petra Dimić svoj je tim birala prva, s obzirom da je u Viber communitiesima, gdje se glasa za pobjednika showa, prva skupila najviše fanova. Samim time bila je u velikoj prednosti pa je i njezin tim, slažu se mnogi, ove godine najjači. Kandidati iz njezinog tima istaknuli su se plesnim sposobnostima, duhovitošću, spremnošću za najluđe prankove i sve ono što odlikuje najbolje youtubere. Ovo su kandidati iz njezinog tima.


Luciano Plazibat

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Luciano je dečko koji se proslavio kao kandidat Big Brothera, gdje se istaknuo svojom osobnošću, duhovitošću i spontanošću, a isti je takav i u Videostaru. Luciano se u prošloj epizodi dokazao kao vrhunski plesač predvodeći koreografiju na pjesmu Uptown Funk Brune Marsa, a prijava na show jedna mu je od najluđih stvari koje je napravio. 
- Od showa očekujem nezaboravno iskustvo, a najveća mi je želja zabaviti i rasplesati ljude koji me prate i gledaju - izjavio je Luciano, a upravo to je dosad vrlo uspješno radio. Mnogi ga smatraju favoritom jer zrači nekom drugačijom i posebnom energijom koja ga izdvaja od ostalih.


Ema Helena Vičar

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Ema Helena je prekrasna djevojka iz Zagreba koju fascinira pomisao na to da će jednog dana postati uspješna i slavna youtuberica. Njezine najbolje prijateljice opisuju je kao kreativnu, snalažljivu i samostalnu curu, a Petra ju je usporedila sa sobom. 
- Pa ova cura je ista ja, čak i izgleda poput mene, ona mora biti u mom timu - rekla je Petra prije nego ju je odabrala, a sad je sretna i zadovoljna svojim odabirom s obzirom da se s njom zaista najbolje slaže. Osim toga, razumiju se i tematski, što je veoma važno s obzirom da će je Petra zaista i usmjeravati na njezinom YouTube putovanju.


Doris Stanković

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Doris je cura iz Splita koja se prijavila na nagovor mlađih sestara, a sebe smatra smotanom, otkačenom i komunikativnom osobom, dakle - ima sve što treba jednoj uspješnoj youtuberici. Doris je spremna na svakakve ludosti da zabavi svoje obožavatelje, a ono što je dosad najluđe napravila bilo je to da je u kućnom ogrtaču i s ručnikom na glavi otišla do obližnjeg lanca brze prehrane, gdje su je svi radnici gledali u čudu.
- To mi je bilo najluđe, ali u isto vrijeme i najneugodnije iskustvo ikad. Svi radnici su buljili u mene, a ja sam u sebi izmjenjivala osjećaje nelagode i sreće, odjednom - ispričala je Doris koja se i u Videostaru ističe svojom vedrinom i željom da svaki izazov napravi na svoj i jedinstven, podosta neobičan način. Ako pobjedi ove godine, spremna je na još luđe i zabavnije izazove, a to je jedna od najvažnijih kvaliteta dobrog youtubera.


Roko Lesičar
 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Roko Lesičar iz Varaždina na prvu se čini sramežljivim i povučenim, ali kad se opusti pred kamerama ponaša se kao da mu je život pred kamerama sasvim prirodno stanje. On je rođen za zabavljanje publike na YouTubeu, a nije mu strano ni plesati, ni pjevati, ni raditi prankove i razne izazove - dokle god zabavlja sve oko sebe. Opisao se kao zabavnu i smiješnu, ali pomalo lijenu osobu koja više od svega želi postati YouTube zvijezda.
- Želim postati youtuber, a dosad sam radio stvarno svakojake ludosti i mislim da imam što pokazati publici. Najluđe što sam ikad napravio je, priznajem, popio vodu iz WC školjke - izjavio je Roko. Ne bi više ponavljao baš toliko ekstremne stvari, no ne bi odbio slične prankove i izazove u svojoj YouTube budućnosti.

 

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0