Life&style
Film 'Pet Sematary: Bloodlines'

Film 'Pet Sematary: Bloodlines' oživljava stravičnu priču kralja horora Stephena Kinga. Izašao je trailer

  • Film 'Pet Sematary: Bloodlines' dočarava pozadinsku priču Kingove klasične horor priče iz 1983. godine
  • Sada je objavljen prvi službeni trailer za prednastavak filma 'Groblje kućnih ljubimaca' 
  • S Jacksonom Whiteom, Pam Grier i Davidom Duchovnyjem u glavnim ulogama, film bi mogao postati hit 

Kad god se najavi neki film prema djelu Stephena Kinga, kralja horora, uvijek se podigne puno prašine. To i ne čudi, jer filmovi prema njegovim djelima, poput 'Isijavanja', 'To', 'Carrie', 'Misery', 'Iskupljenje u Shawshanku', 'Magla', Groblje kućnih ljubimaca' i tako dalje, redovito doživljaju nastavke, remakeove ili prednastavke, upravo zbog velike popularnosti i globalnog prihvaćanja mora fanova. 

Film 'Pet Sematary: Bloodlines', nadolazeći horor film je prednastavak rađen prema kultnom romanu 'Groblje kućnih ljubimaca' Stephena Kinga iz 1983. godine, koji je već bio adaptiran za igrane filmove (1989., nastavak 1992. i remake originala u 2019. godini).

'Bloodlines' detaljizira pozadinsku priču lika Juda Crandalla, čije je rano iskustvo s ukletim grobljem ukratko opisano u Kingovoj knjizi, ali prije nije bilo detaljno prikazano na ekranu.

 

Film 'Pain Hustlers' Možda vas zanima O opioidnoj krizi svijet želi znati sve; u filmu 'Pain Hustlers' Emily Blunt i Chris Evans dilaju teškim i zabranjenim lijekovima Rubrika Life&style Life&style

Službeni opis filma: 'Godine 1969. mladi Jud Crandall sanja o tome da napusti svoj rodni grad Ludlow, Maine, ali ubrzo otkriva zlokobne tajne zakopane u njemu i prisiljen je suočiti se s mračnom obiteljskom poviješću koja će ga zauvijek držati povezanim s Ludlowom. Udruženi, Jud i njegovi prijatelji iz djetinjstva, moraju se boriti protiv drevnog zla koje je zahvatilo Ludlow od njegova osnutka, a nakon što ga otkriju, ima moć uništiti sve što mu se nađe na putu.'

 | Autor: Paramount + Paramount + Foto: Paramount+, film 'Pet Sematary'

Film je režirala Lindsey Anderson Beer prema scenariju Beer i Jeffa Buhlera.

U filmu 'Pet Sematary: Bloodlines' glume Jackson White, Forrest Goodluck, Jack Mulhern, Henry Thomas, Natalie Alyn Lind, Isabella Star LaBlanc i Samantha Mathis (Billions), sa spomenutima Pam Grier i Davidom Duchovnyjem.

 | Autor: Paramount + Paramount + Foto: Paramount+, film 'Pet Sematary'

Film će svoju svjetsku premijeru imati na ovogodišnjem 'Fantastic Festu' u Austinu u Teksasu. 'Pet Sematary: Bloodlines' premijerno će se prikazati u petak, 6. listopada, na Paramount+ kanalu. 

 | Autor: Paramount + Paramount + Foto: Paramount+, film 'Pet Sematary'

Možda vas zanima Je li Kate Winslet krenula po novog Oscara ulogom strastvene fotografkinje u biografskom filmu 'Lee' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Paramount +

Komentari 0