Life&style

Figurica ljutite mame genijalna je spravica za čišćenje pećnice i mikrovalne - kome ćeš je pokloniti?

  • Mikrovalnu pećnicu, kao i ostale kućanske aparate treba s vremena na vrijeme očistiti od nakupljenog kamenca, ali i drugih nečistoća
  • Amazon je predstavio figuricu ljute mama koja je zapravo parni čistač
  • Prodaje se po cijeni od oko 47 kuna, a dolazi u četiri verzije

Kućanski poslovi moraju se obavljati, no da budemo iskreni rijetko tko ih voli. Stalno smo u potrazi za sredstvima, ali i uređajima koji bi nam taj posao olakšali. No, ipak se najučinkovitiji pokažu stari trikovi i metode kojima su nas učile mama i bake. Jedna od njih je čišćenje kamenca octom.  

Možda vas zanima Svi to radimo, ali... Ovih 7 stvari radije nemoj čistiti s vodom Rubrika Life&style Life&style

Vjerojatno si na taj način već čistila, no ocat i vodu si uvijek stavljala u šalicu. Na Amazonu se zato u ponudi našla figurica koja na tjemenu ima rupice, a u tijelo se dodaje kombinacija vode i octa, kao i limuna za miris svježine. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Dovoljno je da upališ mikrovalnu s ovim parnim čistačem i nakon samo sedam minuta tvoja pećnica će izgledati kao iz trgovine. Također, ako je i ostalo nekih tvrdokornijih mrlja, lakše ćeš ih počistiti.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Cijena ovog proizvoda je 5,78 funti, odnosno oko 47 kuna, a svakako se isplati. Možeš birati između nekoliko šarenim primjeraka, a super je ideja za poklon.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0