Life&style

Fanovi Harry Pottera dobivaju lokaciju iz snova - otvara se najveća trgovina posvećena čarobnjaku

  • Fanovi Harry Pottera dobit će novu destinaciju koja će im približiti iskustvo čarobnjačkog svijeta
  • U New Yorku se na ljeto otvara najveća trgovina posvećena najpoznatijem čarobnjaku
  • Na čak tri kata i nešto manje od 19.000 kvadrata posjetitelji će moći kupovati tematski asortiman i uživati u interaktivnim iskustvima

Već neko vrijeme putovnice nam stoje u ladici, a u međuvremenu mnogi su počeli sastavljati liste destinacija koje će posjetiti čim to dozvole mjere. Obožavatelji Harry Pottera tako će među svoje top lokacije možda poželjeti uvrstiti i New York, jer će ovaj uzbudljiv grad ove godine otvoriti vrata najvećoj trgovini poputno posvećenoj čarobnjačkom svijetu Harry Pottera.

Možda vas zanima Stigla je Harry Potter beauty kolekcija, a svaki Hogwarts dom ima svoje izdanje Rubrika Beauty Beauty

Na čak tri kata i gotovo 1900 kvadrata trgovina na Manhattanu svoj će asortiman temeljiti na popularnoj franšizi, a u njoj će se naći dodaci popt personaliziranih predmeta i posebnih čarobnjačkih štapića koji će biti dizajnirani ekskluzivno za trgovinu. Vjeruje se kako će brojne obožavatelje Harry Pottere trgovina dočekati već na ljeto iako nije objavljen služben datum otvaranja. 

‘’Ovo će biti najveća trgovina na svijetu  posvećena Harry Potteru i postat će odredište koje će obožavatelji čarobnjaka jednostavno morati posjetiti’’, rekla je Sarah Roots, viša potpredsjednica zadužena za svjetske turneje i maloprodajni lanac Warner Brosa.

Možda vas zanima LEGO je izbacio jedan od najboljih Harry Potter setova, a slagati ga možeš u novom čarobnjačkom kafiću Rubrika Life&style Life&style

U trgovini će posjetitelji moći kupiti predmete koji su kategorizirani svakim od četiri doma: Gryffindorom, Hufflepuffom, Ravenclawom i Slytherinom.

U službenoj priopćenju stoji kako će trgovina i omogućiti brojna interaktivna iskustva i originalne kulise za fotografiranje. Iako nisu precizirali o čemu se točno radi, ne sumnjamo kako će se za sve fanove najpoznatijeg čarobnjaka raditi o uzbudljivom i jedinstvenom iskustvu. Spominje se i ‘’čarobnjačka putovnica’’ zbog koje su fanovi pomislili kako će možda u svijetu na više lokacija niknuti slične trgovine.

Photo: shutterstock

Komentari 0