Beauty

Stigla je Harry Potter beauty kolekcija, a svaki Hogwarts dom ima svoje izdanje

  • Na službenoj stranici naziva Platform 9 ¾ svi fanovi Harry Pottera mogu kupiti neki suvenir - od odjeće do čarobnih štapića, privjesaka, magneta i svega što si zamisliš
  • Ovog puta je predstavljena beauty kolekcija u kojoj možeš pronaći asortiman koji će te podsjećati na omiljeni film
  • Nama su najzanimljiviji bili setovi koji su raspoređeni po sva četiri doma Hogwartsa

Koliko god godina imali, Harry Potter je mnogima i dalje jedan od omiljenih likova kojem se volimo vraćati. Franšiza uključuje sedam knjiga i osam filmova, a zahvalni smo spisateljici J.K.Rowling koja nam je otkrila novi i posve očaravajući svijet uz koji su mnoge generacije odrasle.

  Možda vas zanima Znaš li da upravo sad možeš gledati i slušati pravog Harryja Pottera kako ti čita prvu Harry Potter knjigu? Rubrika Life&style Life&style

Mnogi put u London ne mogu zamisliti bez posjeta suvenirnici Platform 9 ¾ u kojoj možeš pronaći sve što možeš zamisliti a da je vezano za Harryja Pottera. Od odjeće, čarobnih štapića pa sve do malih suvenira koji će te zauvijek podsjećati na djetinjstvo. Iako su nam trenutno putovanja otežana, ne moraš očajavati već možeš preko Interneta zaviriti u ovu suvenirnicu. Možda nisi planirala, ali kad ti kažemo da je predstavljena Harry Potter beauty kolekcija - sigurno nećeš moći odoljeti. 

Glavnu riječ vode četiri seta od kojih se svaki obilježjima i bojom odnosi na jedan od četiri doma - Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw i Slytherin. Malo ogledalce, paleta sjenila, lak za nokte te rašpica s imenom doma čine sadržaj tih setova, a nas su odmah oduševili. Cijena jednog seta je 32 funte, odnosno oko 272 kuna.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Možda vas zanima LEGO je izbacio jedan od najboljih Harry Potter setova, a slagati ga možeš u novom čarobnjačkom kafiću Rubrika Life&style Life&style

Osim ovih setova, u ponudi još možemo pronaći i ''Deathly Hallows'' set, koji mi prevodimo kao darovi smrti, a on uključuje osam proizvoda te mu je cijena 75 funti, to jest oko 637 kuna. Postoji i ''Deathly Hallows'' set make up četkica čija je cijena oko 212 kuna. U oba seta prevladava crna boja te izgledaju veoma moćno. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Svaki od proizvoda možeš kupiti i zasebno, a po boji i znaku prepoznat ćeš na kojeg lika ili dom se odnosi. Za one koji vole boje, ali i Lunu Lovegood, koja inače pripada domu Ravenclaw, postoji i njezin set koji uključuje čak deset proizvoda - lakove za nokte, ruževe i sjajila za usne, sjenila, ogledalo te rašpicu. Ovaj set košta 65 funti, odnosno oko 552 kune.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Za fanove Harryja Pottera: Diljem Britanije i Irske 11 gradova postaju lokacije za metloboj Rubrika Life&style Life&style

Mi znamo da bi nešto od ovoga voljeli dobiti na poklon, a sigurno i ti imaš prijateljicu ili želiš nešto za sebe. Ovo je idealno vrijeme da pokažeš svima u svom okruženju pa tko zna, možda te baš set tvog omiljenog doma dočeka ispod božićnog drvca.

Photo: Miss7/PR

Komentari 0