Life&style
Uvod u anaomiju' ulazi u 18.sezonu prikazivanja

Fanove serije ‘Uvod u Anatomiju’ oduševila je jedna vijest uoči prikazivanja nove 18. sezone!

  • Uoči prikazivanja 18. sezone dugovječnog ’Uvoda u anatomiju’ fanovima je otkrivena odlična vijest
  • Naime, u seriju se vraća doktorica Addison Montgomery čiju je ulogu glumica Kate Welch zadnji put zaigrala u 8. sezoni
  • Vijest je sa svojim fanovima podijelila sama glumica, a oni nisu skrivali ogromno oduševljenje

Uvod u anatomiju jedna je od najdugovječnijih serija, ali i čak uoči prikazivanja 18. sezone uspijeva prirediti odlična iznenađenja za svoju vjernu publiku. Zajedno s novim zgodama na jesen vraća se i jedna od najupečatljivijih glumica serije, Kate Welch, koja će tako ponovo obući svoju bijelu kutu kako bi odigrala ulogu doktorice Addison Montgomery.

Možda vas zanima Bliži se kraj Uvoda u anatomiju: "Planiram završnu epizodu koja će možda biti i kraj serije..." Rubrika Stars Stars

Lik beskompromisne doktorice vatrenocrvene boje kose pojavio se još u prvoj sezoni kada je predstavljena kao bivša supruga Dereka Shepherda što je otežalo situaciju mladoj Meredith Gray. Kate Welsh igrala je omiljeni lik u 'Uvodu u anatomiju' sve dok nije napustila seriju kako bi zaigrala u spinoffu ‘Privatna praksa'

Vijest o povratku doktorice Addison na službenom profilu serije 'Uvod u anatomiju' najavila je u videu sama glumica.

''Dobro, dobro, pogledajte tko je, dragi moji. Tako je, dr. Addison Montgomery vraća se u ‘’Grey Sloan Memorial Hospital’. I vrlo sam uzbuđena što sam opet kući’’, rekla je Kate u uvodnom dijelu videa te najavila kao 18. sezona na ABC-ju s emitiranjem započinje 30.rujna. 

Na video uz koji stoji opis’ Treba mi slobodan dan za ovu vijest!’’, mnogi su se nadovezali komentarima. 

‘’Ne shvaćate, ja plačem’’, ‘’Hiperventiliram’’, ‘’Neka mi netko pomogne, ne mogu disati’’, ‘’Neka netko provjeri stanje njezinih fanova, hitno’’, samo su neki od komentara ushićenih fanova. 

Mijenja se radnja nove sezone Uvoda u anatomiju, liječnici su se tresli i plakali zbog scenarija

Glumica je i na vlastitom profilu objavila video u kojem je potvrdno odgovorila na pitanje vraća li se u popularnu seriju. U komentarima se pridružila kolegica Ellen Pompeo (Meredith Gray). ‘’Dajmo im što žele, kvalitetnu TV dramu’’, napisala je Ellen. ‘’Dobrodošla kući’’, napisala je kreatorica serije Shonda Rhimes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Walsh (@katewalsh)

Doktorica Addison Montgomery zadnji put se pojavila u 8. sezoni, a izgleda kako je vijest o njezinom povratku sasvim raspametila fanove serije.

Photo: imdb

Komentari 0