Stars

Bliži se kraj Uvoda u anatomiju: "Planiram završnu epizodu koja će možda biti i kraj serije..."

  • Nakon gotovo dva desetljeća u eteru, "Uvod u anatomiju" vjerojatno se bliži kraju
  • Glavna scenaristica potvrdila je da bi 17 sezona serije ujedno mogla biti i njezin kraj
  • Ostaje nam pitanje hoće li dr. Meredith Grey koja je glavna akterica serije umrijeti 

Nakon gotovo dva desetljeća u eteru, "Uvod u anatomiju" možda se bliži kraju. U intervjuu za Hollywood Reporter, scenaristica Krista Vernoff potvrdila je da bi 17. sezona mogla biti posljednja u seriji. "Planiram sezonu i završnu epizodu koje bi mogle funkcionirati ili kao finale sezone ili kao finale serije", rekla je. "Planiram obje nepredviđene situacije, a to je teško i nije idealno. Nismo tamo gdje bih voljela da jesmo.

Mijenja se radnja nove sezone Uvoda u anatomiju, liječnici su se tresli i plakali zbog scenarija

2020. je bila  turbulentna godina za seriju, na koju je velik utjecaj imala pandemija koronavirusa. Prethodna 16. sezona završila je prerano usred prekida snimanja filmova i serija, a premijera 17. sezone bila je pomaknuta s rujna na studeni, u skraćenom obliku od 16 epizoda. No ako "Uvod u natomiju" završi nakon 17. sezone, zvijezda Ellen Pompeo želi da bude jasno da to neće biti zbog pandemije. Ta će se odluka donijeti isključivo u pogledu onoga što je najbolje za likove i naslijeđe same serije.

Možda vas zanima Šuškalo se da će u seriji 'Uvod u anatomiju' uskoro umrijeti jedan od glavih likova, ali sad se sve zakompliciralo Rubrika Life&style Life&style

Zahvaljujući ovoj ulozi glumica Ellen Pompeo, koja tumači Meredith Grey, postala je najplaćenija televizijska glumica. "Pitanje je koju priču ćemo ispričati?", rekla je Pompeo za CBS Sunday Morning ranije ovog mjeseca na pitanje o sudbini serije. "Ako želimo završiti ovu proslavljenu predstavu...kako to učiniti? Samo želim biti sigurna da ćemo uspješno dovršiti ovaj lik i ovaj show i zadovoljiti obožavatelje...Želim biti sigurna da ćemo to odraditi kako treba."

Eventualni kraj serije također neće se dogoditi zbog rejtinga. Gotovo dva desetljeća od početka emitiranja  "Uvod u anatomiju" i dalje ima najbolje ocijenjen scenarij u svijetu TV serija. Odluka o kraju serije će ipak na kraju ovisiti od tome je li nakon 16 godina konačno došlo vrijeme da se priča okonča.

Možda vas zanima Pravi razlog zbog kojeg su neki poznati likovi iz serija morali iznenada umrijeti Rubrika Stars Stars

Bez obzira na sudbinu serije, obožavatelji mogu biti sigurni da će "Uvod u anatomiju" dobiti pravi kraj. Scenaristica serije Vernoff za Hollywood Reporter rekla je: "Ili će doći do kraja, ili ću osmisliti preokret koji će mi omogućiti materijal za snimanje sljedeće sezone."

Ako će se donijeti odluka da se serija okonča nakon iduće sezone, nadamo se da će ta vijest ipak biti objavljena dovoljno ranije da se gledatelji emocionalno pripreme, pogotovo ako to znači da će Meredith, koja se cijelu sezonu borila s COVID-om, zaista umrijeti. Ipak se spasila od smrti već puno puta, a ukoliko producenti odluče nastaviti sa snimanjem serije, to znači da će Meredith još jednom pobijediti smrt. Na oduševljenje brojnih fanova. No, je li doista došao trenutak da se oprostimo od ove kultne serije?

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Photo: None

Komentari 0