Life&style

Evo zašto bi trebala stavljati svoju posteljinu u zamrzivač - da, dobro si pročitala - zamrzivač!

  • Vruće ti je spavati po noći? Bez brige, postoji jednostavno rješenje
  • Kad su temperature u spavaćoj sobi visoke, onda trebaš iskoristiti ovaj tajni trik
  • Naime, radi se o stavljanju posteljine u zamrzivač – i ne, ne šalimo se!

Volimo ljeto i toplo vrijeme! Međutim, sve je više vrućih dana i noći, a osobito uz more. Dok se preko dana možeš ohladiti u moru (ako si te sreće da si na moru), noći su jako tople i znojne. Ako imaš problema sa spavanjem po ljeti i smetaju ti visoke temperature, onda svakako isprobaj ovaj trik!

Možda vas zanima Ne znaš kako preživjeti ljetne vrućine? Imamo brrrza rješenja i cool nagrade! Rubrika Life&style Life&style

Stavi posteljinu u zamrzivač

Već duže vrijeme različiti korisnici društvenih mreža savjetuju stavljanje posteljine u zamrzivač kako bi se rashladili po noći. Ovaj trik je aktualan i pronašao je već jako puno poklonika.

Evo kako funkcionira trik

Ono što se na prvi pogled čini apsurdnim, vrijedno je pokušaja – jer se tijelo brzo može ohladiti kad se nađe u hladnoj okolini. Tako ćeš brže zaspati te mirnije spavati. Doduše, hlađenje neće izdržati do jutra, ali je dobra prva pomoć. Jednostavno stavi svoje jastučnice i posteljinu na nekoliko sati u zamrzivač te prije spavanja njima presvuci krevet. Hlađenje je zagarantirano!

via GIPHY

Možda vas zanima Evo kako ćeš jednostavno ohladiti spavaću sobu te spavati 'snom pravednika' unatoč vrućinama Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0