Life&style

Evo što dužina tvoje kose otkriva o tvojoj osobnosti

  • Žene s kratkom kosom uvijek imaju sluha za obitelj i prijatelje
  • One sa srednjom kosom slove kao sanjarski i nevjerojatno romantični tip žene
  • Tko se odluči za dugu kosu često ima velike prohtjeve u životu i želi da joj je sve savršeno

Svaka žena svjesno odlučuje o svojoj frizuri – boji kose, dužini... Primjerice, nakon prekida veze se ne odlučujemo potpuno bez razloga za posjet frizeru. Zašto? Zato jer svojom frizurom želimo nešto "reći". Zbog toga dužina kose govori nešto i o tvojoj osobnosti… 

1. Kratka kosa 

Žene s kratkom kosom slove kao praktične i samouvjerene. Osim toga su i vrlo aktivne. Ne uzimaju si sate i sate vremena kako bi stilizirale svoju kosu, nego radije provode vrijeme vani u zelenilu. Na poslu se uvijek može pouzdati u njih, a i za obitelj i prijatelje uvijek imaju sluha. 

 | Autor: Unsplash/Nathan Dumlao Unsplash/Nathan Dumlao

2. Srednje duga kosa 

Žene koje se odluče na srednju duljinu kose teško donose odluke. Zbog toga se radije odluče za zlatnu sredinu - jer tada nije toliko lako napraviti nešto pogrešno. Slove kao sanjarski i nevjerojatno romantični tip žene. Uglavnom su omiljene u svom krugu prijatelja te uvijek imaju dobar savjet u rukavu. 

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

3. Duga kosa 

Tko se odluči za dugu kosu često ima velike prohtjeve u životu. Svejedno je li riječ o poslu, prijateljima ili obitelji – sve mora biti savršeno! Zbog toga su uglavnom jako dugo u potrazi za G. Savršenim. Kad ga pronađu, onda su vjerne, strpljive i brižne partnerice. 

 | Autor: Unsplash/Averie woodard Unsplash/Averie woodard

Photo: Unsplash/Johnatan Borba

Komentari 0